Gündemİlçe Haberleri

BAÜN Hüseyin Murat Uysal’ı Unutmadı

Balıkesir Üniversitesi, Bigadiç Meslek Yüksekokulu'nun değerli akademisyenlerinden ve AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı olan Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal'ı antrenman salonunda yaşatmak adına bir adım attı.

BAÜN Hüseyin Murat Uysal’ı Unutmadı

Baun Huseyin Murat Uysali Unutmadi 1
Baün Hüseyin Murat Uysal’I Unutmadı

Açılışa Büyük Katılım

Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda yer alan antrenman salonuna Hüseyin Murat Uysal’ın adının verilmesi törenle gerçekleştirildi. Açılışa, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Milli boksör Ali Eren Demirezen ve Uysal’ın ailesi ile protokol üyeleri katıldı.

Baun Huseyin Murat Uysali Unutmadi 2
Baün Hüseyin Murat Uysal’I Unutmadı

Vali Ustaoğlu: “Hizmetleri Yoldaşı Olacak”

Vali İsmail Ustaoğlu ise yaptığı konuşmada, Hüseyin Murat Uysal’ı rahmetle andıklarını belirterek, “Onun yıllardır gençler için yapmış olduğu hizmetler öbür dünyada onun inşallah yoldaşı olacaktır. Biz ona inanıyoruz, inancımız da bunu söylüyor” dedi. Ustaoğlu, üniversite yönetimi ve belediye arasındaki işbirliği sonucu salonun adının Uysal’ın ismiyle anılmasının ayrı bir gurur verdiğini ifade etti.

Baun Huseyin Murat Uysali Unutmadi 3
Baün Hüseyin Murat Uysal’I Unutmadı

Başkan Yılmaz: “Genç Yaşta Yaptığı İşler Unutulmayacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yaptığı konuşmada Hüseyin Murat Uysal’ın unutulmayacağını vurgulayarak, genç yaşta çok işler yapmış birisi olarak arkasından çok iyi yad edilmeyi, dua edilmeyi hak ettiğini ifade etti. Yılmaz, “Onun ismini böyle gençlerin spor yapacağı alana verdiklerinden dolayı üniversite yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Baun Huseyin Murat Uysali Unutmadi 4
Baün Hüseyin Murat Uysal’I Unutmadı

Rektör Oğurlu: “Hüseyin Murat Uysal’ı Rahmetle Anıyoruz”

Rektör Oğurlu, antrenman salonunun açılışında yaptığı konuşmada genç yaşta kaybettikleri Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ı rahmetle andıklarını belirtti. Oğurlu, antrenman salonunun genç sporcuları yetiştirmek adına büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Hüseyin Murat Uysal kardeşimizin bizleri vefatından sonra ne yapabileceğimizi düşündük ve onun hatırasını spor salonunda yaşatalım dedik. Biz kendisine Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Balıkesirspor organizasyon ile bir araya geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu