Özel HaberlerGündemİlçe HaberleriModa

Bayramda Pazarcılara Bereket Yağdı

Balıkesir'in semt pazarları, Ramazan Bayramı'nda hareketlendi.

Bayramda Pazarcılara Bereket Yağdı

Balıkesir’in semt pazarları, Ramazan Bayramı’nda hareketlendi. Özellikle kıyafet alışverişi için yoğun ilgi gören semt pazarlarında, her tarza ve bütçeye uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuldu. Pazarcılar, bayramlık kıyafet arayışında olan vatandaşlara çeşitli seçenekler sunarak dikkat çekti. Geleneksel ve modern tasarımların yanı sıra özel bayramlık kıyafet seçenekleriyle de pazarcılar, müşterilerinin beklentilerini karşılamaya çalıştı.

Bayramda Pazarcılara Bereket Yağdı
Pazarda Uygun Ve Geniş Bir Ürün Yelpazesi Sunuldu

Her Bütçeye Uygun Bayramlık

Semt pazarlarında kıyafet alışverişi yapan vatandaşlar, uygun fiyatlarla istedikleri ürünleri bulmanın mutluluğunu yaşadı. Serkan Çay, “Ramazan Bayramı ile birlikte giyim kuşam isteği arttı. Ancak bayram öncesi Allah bereketini versin güzel yoğunluk yaşandı. Tişört ve eşofman satıyorum. Tezgahımda ürünleri uygun tutmaya çalışıyorum. Tişörtlerin fiyatları 200 TL ile 300 TL arasında değişirken eşofmanlar için ise 300 TL ile 400 TL arasında değişmektedir. Bu yoğunluk bayramın son gününe kadar farklı farklı yerlerde devam eder” dedi.

Bayramda Pazarcılara Bereket Yağdı
Bayram Öncesi Semt Pazarları Alışveriş Akınına Uğradı

Bayramlık Kıyafet Alışverişi Hız Kesmedi

Bayramlık alışverişinin önemli bir geleneğe dönüştüğünü belirten eski pazarcı Hüseyin Çivracı ise, 50 senedir devam eden bu geleneğin önemini vurguladı. Pantolonlardan gömleklere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Çivracı, müşterilerinin bütçesine uygun seçenekler sunarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı. Semt pazarlarının, mağazalarda bulunmayan veya daha yüksek fiyatlarla satılan ürünleri uygun fiyatlarla sunması, vatandaşların tercih sebeplerinden biri haline geldi.

50 senedir giyim tezgahı sahibi olan Hüseyin Çivracı” Pantolonlar 100 TL’. Kot ceket  200 TL . Ayrıca gömlekler ise 150 TL. Mağaza alınamayan kıyafetler burada rahatlıkla bu fiyatlara alınabiliyor.. Tezgahımın en uygun ürünü ise 50 TL. Bizim kültürümüzde giyinmek, gelenekseldir. Vatandaşlar, bayram öncesinde çıkarlar ve pazarları doldururlar. Bu bayram da böyle oldu.” ifadelerini kullandı.

Bayramda Pazarcılara Bereket Yağdı
Bayram Alışveriş Geleneği Sürüyor

 

Haber Merkezi

Bigadiç’te Yerli Susamla Gelen Helvanın Tadına Bakan Unutamıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu