Gündem

Bekçiye silahlı saldırı

20 yaşındaki suç makinesi bekçiyi silahla vurdu ağır yaralandı

Bekçiye silahlı saldırı

20 yaşındaki suç makinesi bekçiyi silahla vurdu ağır yaralandı

Avcılar’da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından durdurulan bir şahıs, bekçilere silahla saldırdı. Olay sonucunda ağır yaralanan bekçi hastaneye kaldırıldı. Şüpheli şahsın 20 yaşındaki Emirhan B. olduğu belirlendi ve Emirhan B.’nin daha önce 8 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Olay, Ambarlı Sahil’de saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Sahilde devriye atan mahalle bekçileri, durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurdu. Kimlik kontrolü yapmak isteyen bekçilere direnen şahıslardan biri olan Emirhan B., ruhsatsız tabancayı ateşleyerek bekçilere saldırdı. Bu saldırı sonucunda bekçilerden Barış K. ağır yaralandı. Olaya müdahale eden takviye ekipleri tarafından Emirhan B. ve yanındaki diğer şahıs gözaltına alındı. Bekçi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

20 Yasindaki Suc Makinesi Bekciyi Silahla Vurdu Agir Yaralandi

Emirhan B.’nin yapılan sorgulamasında, geçmişte 8 ayrı suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Bu suç kayıtları arasında kasten yaralama ve gasp gibi suçlar bulunmaktaydı. Diğer şüphelinin ise yaklaşık 50 benzer olaydan suç kaydı olduğu belirtildi. Şahısların gözaltı işlemleri devam etmektedir.

Milli Sporcunun Kızı: ‘Babamızın Şampiyonluğu Kalbimizin Derinlerinde’

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu