GündemSiyasetTürkiye Gündemi

MHP’den CHP’ye bayram ziyareti

CHP’li Nazlıaka: “Sizin hassasiyetiniz bizim hassasiyetimiz”

MHP’den CHP’ye bayram ziyareti

CHP’li Nazlıaka: “Sizin hassasiyetiniz bizim hassasiyetimiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezini ziyaret etti. CHP Genel Merkez binasına Ramazan Bayramı dolayısıyla devam eden ziyaretler kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyet, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki heyet tarafından karşılandı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde büyük Türkiye ittifakını kurmak istediklerini belirtti. Her siyasi partiden ve her görüşten yurttaşın bulunduğunu vurgulayan Nazlıaka, sorumluluklarının her bir yurttaşa karşı olduğunu dile getirdi. Türkiye ittifakının bir parçası olmanın, milli başarı ve onur duygusunu paylaşmakla eş anlamlı olduğunu ifade etti. Nazlıaka, bölgedeki yoğunluğun yanı sıra pandemi döneminde yerli turistlerin turizme katkısının memnuniyet verici olduğunu da belirtti.

Mhpden Chpye Bayram Ziyareti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, Türkiye’nin birliği, bütünlüğü ve düzeninin ortak payda olduğunu vurguladı. Durmaz, MHP’nin kırmızı çizgilerinin ülkenin birliği ve bütünlüğü olduğunu dile getirdi. Seçim sonrası yapılan değerlendirmelerin önemine dikkat çeken Durmaz, ülkenin birlik ve beraberliğini tehdit edecek gelişmelere karşı birlikte durulması gerektiğini vurguladı.

Nazlıaka, Durmaz’ın sözleri üzerine, MHP’nin hassasiyetinin CHP’nin hassasiyeti olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hem ülkenin hem de CHP’nin kurucusu olduğunu ve bu ortak değerlerde buluşulduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir İl Teşkilatının Bayramını Kutladı

İha

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu