Gündem

BİK Analitik Yazılımı Marka Tescili Aldı

Türkiye'deki resmi ilan yayım süreçlerini denetleyen Basın İlan Kurumu, bu kapsamda geliştirdiği BİK Analitik yazılımının marka tescil belgesini Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan onaylandı.

BİK Analitik Yazılımı Marka Tescili Aldı

Türkiye’deki resmi ilan yayım süreçlerini denetleyen Basın İlan Kurumu, bu kapsamda geliştirdiği BİK Analitik yazılımının marka tescil belgesini Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan onaylandı. 24 Ocak 2024 tarihinde 35, 38 ve 42 numaralı mal ve hizmet sınıflarında tescil alan BİK Analitik, 15 Eylül 2023’ten itibaren 10 yıl süreyle koruma altında olacak.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında kendi imkanlarıyla geliştirilmeye başlanan BİK Analitik ölçüm sistemi, temmuz ayında yapılan detaylı kontrol ve güvenilirlik testlerinden başarıyla geçti.

1 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla Basın İlan Kurumu, BİK Analitik aracılığıyla görev alanındaki 450’den fazla internet haber sitesini kesintisiz bir şekilde takip ediyor. Bu sayede resmi ilan yayımlama hakkı kazanan ve bekleyen sitelerin ziyaretçi trafiği ölçümlenerek değerlendirilebiliyor.

Haber: Bülten

Merhaba Gazetesi Balıkesir BİK Şubesini 63. Yılını Kutladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu