GündemDünyadan HaberlerEğitim

BİLSEM’DE PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat merkezi TÜBİTAK 4007 etkinliği gerçekleştirildi. TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği kapsamında 33 atölyede 7000 bin kişiye hitap edecek bilim etkinlikleri organize edildi.

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Sanat Merkezi tarafından TÜBİTAK 4007 etkinliği gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bilim Sanat Merkezi Proje Koordinatörü Hayret Başaran, “Bir yıllık süreçte projemizi hazırladık. TÜBİTAK destekleme kararı aldı. Tübitak 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında sonbahar şenlikleri 33 atölye ile 7000 kişiye hitap edecek. Bilim temellerin öğrencilere vermek önemli o anlamda okul dışı öğrenmeyi burada gerçekleştirip ufuklarını açmak en büyük amacımız 41 kişilik ekip kurduk. 5 konuşmacımız var atölye liderlerimiz var Ales matematik müzesini getirdik. Etkinlik 2 gün sürecek” ifadelerini kullandı.

DEMİR” BU ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Bilim Şenliğinde konuşan Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, “Her alanda olduğu gibi eğitimde yaşantınız ve kavrayışınıza göre şekillendirmeniz eğitimin şekillenmesi gerekiyor. Her anlamda bu çok önemlidir. Öğrencilerimizin bu tür başarılı çalışmalar ortaya çıkarmalarını önemsiyoruz. Bu şenlikte emeği geçen herkese teşekküre diyorum” dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu