GündemEğitim

BİR OKUL MÜDÜRÜ KADAR OKULDUR

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz eğitim-öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı için Karesi ve Altıeylül ilçelerinde görev yapan tüm resmi ve özel okul/kurum müdürleri ile Balıkesir Öğretmenevi’nde bir araya geldi.

Valimizin himayelerinde başlatılan ve ilimizde bir sevdaya dönüşen BENGİ Projesi başta olmak üzere diğer eğitim projelerimiz ile başarılı çalışmalarımızı 2018-2019 eğitim öğretim yılında da var gücümüzle sürdüreceğiz. Siz değerli çalışma arkadaşlarımın gayretleri ile Balıkesir’i eğitimde çok daha iyi noktaya taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu. İl Milli Eğitimden edinilen bilgiye göre, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz: “ Eğitim ve öğretim programlarının uygulanmasına yönelik aksaklıklar varsa onları yerinde tespit etmek; okullarda öğretmenlerimize öğrencilerimize dokunmak amacıyla Balıkesir’deyiz. İnşallah verimli bir toplantı olduğuna yürekten inanıyorum. Bir okul, müdürü kadar okuldur. Kurumlardaki insanlar, kurumlardaki yöneticilerle şekil alır.

Okul müdürünün gayreti, öğrencilerin geleceğini de doğrudan etkiler. Bu anlamda sizlere çok büyük görevler düşüyor.” dedi. Toplantıya Din Öğretimi Genel Müdürü Yılmaz, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Millî Eğitim Şube Müdürleri İle Resmî Ve Özel Okul/Kurum Müdürleri Katıldı.

YILMAZ ÖĞRENCİLERLE DE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz, Balıkesir ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.Yılmaz; “Geleceğe dönük umutlarımızın kaynağı, ülkemizin güvencesi, varlığımızın, değerlerimizin ve kültürümüzün teminatı olan öğrencilerimizin sağlıklı bir din anlayışı edinmesi için çok çalışacağımız muhakkaktır.Her zaman öğrencilerimize mümkün olan en iyi eğitimi vermenin çabası içinde olan, milletimizin alın teri, emeği ve duaları ile her geçen gün kalitesini artırarak vakur adımlarla geleceğe yürüyen okullarımızın, nitelikli eğitim yarışında yeni eğitim öğretim yılında da zirveleri zorlayacağına inanıyorum. “İki günü birbirine eşit olan zarardadır” hadis-i şerifini kendimize şiar edinerek geleceği inşa etme yolunda, hep birlikte bu eğitim öğretim yılında da öğrencilerimize sunacağımız nice güzel imkânın heyecanını duyuyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu