GündemDünyadan HaberlerEkonomi

BİZDE BU ESPRİYİ KULLANALIM: BİZDE Mİ KARADENİZLİ OLALIM!

Balıkesirli Esnaf ve Sanatkârlar, Balıkesir’de yapılan her türlü etkinlik ve festivale destek veriyor ancak, “Balıkesir’in değerlerine Önce Yerel Yönetimler Kıymet Versin!” diyerek çarpıcı ve önemli mesajlar veriyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürel ve Sanatsal Etkinlikleri son günlerde sıkça tartışılmaya başlandı. Öyle ki Büyükşehir Belediyesinin çıkarttığı ve “Ödül Aldık denilerek sık sık reklam yapılan 50 Peynirli Şehir Kitabımız var” ancak, o peynirleri almak isteyenler için Peynirimizde Peyniri Alacak bir Pazarımız da YOK!

Balıkesir’de dün Hamsi Festivali açılışı gerçekleşti. Karadenizliler Derneğinin düzenlediği organizasyonda Belediyelerinde destek olması Balıkesirli Esnafları üzdü. Biz Coğrafi işaret diyerek Höşmerimin peşinden koşarken, Kuzumuzun Kırmızı etin Ünü Türkiye’ye ve Dünyada duyulmuşken, Manda Kaymağı ile yol alıp Peynirimizin üretimi ile satışının yapıldığı bir Pazar arayışındayken ve hatta artık bu şehre bu şehrin üretenlerine, esnafına destek olun! Diyorken… Balıkesirli değil de Karadenizli mi olalım! Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu