Eğitimİlçe Haberleri

BUBFA’da Öğrenci Kulüpleri Günü

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) öğrencileri, Mezun İstihdam Ofisi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "Öğrenci Kulüpleri Günü" etkinliğinde bir araya geldi.

BUBFA’da Öğrenci Kulüpleri Günü

Bubfada Ogrenci Kulupleri Gunu 1

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ın liderliğinde düzenlenen etkinlikte, öğrenci kulüpleri kendilerini tanıtarak misyonlarını ve planladıkları etkinlikleri paylaştılar. Etkinliğe, Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörü ve Etkinliklerden Sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Dülgaroğlu, Fakülte Sekreteri Ahmet Özcan, öğrenci kulüpleri danışman hocaları, diğer akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Kulüplerin Misyonları ve Vizyonları Tanıtıldı

Etkinlikte, BUBFA bünyesinde faaliyet gösteren 9 öğrenci kulübü temsilcileri, kulüplerinin misyonlarını, vizyonlarını ve planladıkları etkinlikleri diğer öğrencilere detaylı bir şekilde anlattı. Kulüp temsilcileri, öğrenciler arasında etkileşimi artırmayı, farklı alanlarda kendilerini geliştirmeyi ve sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Bubfada Ogrenci Kulupleri Gunu 2

Yeni Üyelere Yoğun İlgi

Etkinlikte, kulüplerin düzenlediği çeşitli etkinliklerle öğrencilerin bir araya geldiği, kaynaştığı ve kulüp faaliyetlerine katılım sağladığı gözlendi. Gastronomi Kulübü’nün hazırladığı lezzetli ikramlarla renklenen etkinlikte, kulüpler büyük bir katılım elde etti.

Yeni Üye Alımlarıyla Kulüpler Güçlendi

Etkinlik kapsamında, kulüplerin gerçekleştirdiği yeni üye alımları da dikkat çekti. Eko Yaşam Kulübü 36, Gezi ve Fotoğrafçılık Kulübü 55, Finans Kulübü 63, Girişimcilik Kulübü 90, Rekreasyon Kulübü 73, E-sports Kulübü 22, Gastronomi Kulübü 84, Uluslararası Ticaret Kulübü 150 ve Türkoloji Kulübü 97 yeni üye kazandı.

Bubfada Ogrenci Kulupleri Gunu 3

Dekan İlban: “Öğrencilerimiz Bizim İçin Önemli”

Etkinlikte konuşan BUBFA Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, öğrencilere kulüp kurma fırsatı vererek kurumlarına önemli katkılarda bulunmalarına olanak tanıdıklarını belirtti. İlban, “Öğrencilerimiz bizim önemli çıktılarımızdır. Kendilerine arzuladıkları gibi öğrenci kulüpleri kurma fırsatı verdik. Bu kulüpler vasıtasıyla kurumumuza önemli katkıları olacak. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Müdür Özalp 3 İlçede Öğrencilerle Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu