Gündemİlçe Haberleri

Müdür Özalp 3 İlçede Öğrencilerle Buluştu

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Bandırma, Manyas ve Susurluk'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerle gençlerle bir araya geldi. 

Müdür Özalp 3 İlçede Öğrencilerle Buluştu

Mudur Ozalp 3 Ilcede Ogrencilerle Bulustu 1

Öğrenci ziyaretleri kapsamında ilçelerin okullarını ziyaret eden Adem Özalp, gençlerle samimi bir diyalog kurdu. Gençlerle yapılan bu buluşmada, müdürün gençlerle yakından ilgilenmesi ve onların düşüncelerini dinlemesi dikkat çekti.
Mudur Ozalp 3 Ilcede Ogrencilerle Bulustu 2
“Enerji dolu bir buluşma gerçekleştirdik”

Adem Özalp, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “İlçelerimizin can damarı olan gençlerimiz ve değerli personellerimizle bir araya gelerek, enerji dolu bir buluşma gerçekleştirdik. Gençlerimizin sorunlarını dinleyip çözüm noktasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Sporun ve gençliğin önemine inanıyor, onların her alanda başarılı olmaları için elimizden gelen desteği sunuyoruz” dedi.

Mudur Ozalp 3 Ilcede Ogrencilerle Bulustu 3

Ziyaretler Devam Edecek

Müdür Özalp, gençlerle geçirdiği anıların kendisine ilham verdiğini ve sporun gençlerin hayatında önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak, ilerleyen günlerde benzer etkinliklere devam edeceklerini belirtti. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, gençlerle birlikte güzel bir gün geçirerek, geleceğe umutla bakmanın keyfini yaşadı.

Haber: Alper Çobanoğlu

Müdür Özalp’ten Gençler İçin İş Birliği ve Destek Sözü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu