Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Burak Dalgın “Bayramınız Kutlu Olsun”

Burak Dalgın “Bayramınız Kutlu Olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Burak Dalgın, Ramazan Bayramını kutladı.DEVA Partisi’nin kurucuları arasında olan Dalgın Bayramın, Balıkesir’e huzur ve bereket getirmesini temenni etti. Milletvekili Adayı Burak Dalgın “En içten dileklerimle Bayramınızı kutluyorum”dedi.

Deva

 

Burak Dalgın “Bayramınız Kutlu Olsun”dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın daveti ile DEVA Partisine katıldı. Güçlü bir CV’ye sahip Dalgın ,1978’de Bursa’da doğdu. Kariyerine Koç Topluluğu’nun erken aşama teknoloji girişim yatırımlarında başladı. Daha sonra McKinsey danışmanlık firmasının New York ve Boston ofislerinde yöneticilik yaptı.

2008’de Türkiye’ye döndü. Ayrıca, Orta ve doğu Avrupa’yı kapsayan iki girişim sermayesi fonu yönetti. Türkiye’nin muhtelif yerlerindeki yatırımlarıyla yeni fabrikalar açılmasına ve binlerle ifade edilen istihdam oluşturulmasına öncülük etti. Yatırımlarından biri Harvard Üniversitesi’nde vaka çalışması olarak okutuluyor.Dahası, Türkiye ve Avrupa ülkelerinde çeşitli şirketlerde ve sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi. (EDAM düşünce kuruluşu, Keiretsu melek yatırım ağı) yönetim kurulunda. Ayrıca, TEV yurtdışı bursiyeri ve Eisenhower Fellow’dur.

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği (lisans) ve Harvard Business School MBA (işletme yüksek lisans) mezunudur.

Ramazan ayında Burak Dalgın Balıkesir ziyaretide yaptı.Ayrıca Balıkesir’in Milletvekili olarak kabul görülmenin ötesinde gösterilen teveccüh içinde teşekkür etti.Dalgın’ın partililer ve Balıkesir halkı ile diyaloğu dikkat çekti.Balıkesir ziyaretlerinde vatandaş odaklı sohbetler yaptı.Millet ittifakının önemine değinen Burak Dalgın 14 Mayıs için beraberlik birik çağrısı yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu