Eğitimİlçe Haberleri

Burhaniye’den Güvenli Eğitim Hamlesi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem tedbirleri değerlendirildi.

Burhaniye’den Güvenli Eğitim Hamlesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem tedbirleri değerlendirildi. Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, ilgili kurum amirleri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları bir araya geldi.

İkinci dönemde alınacak tedbirlerin masaya yatırıldığı toplantıda, çocukların ve gençlerin huzur ve güven ortamında eğitimlerini sürdürebilmesi, okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması gibi konular ele alındı.

Burhaniye'Den Güvenli Eğitim Hamlesi

Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli, İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Milli Eğitim Müdürü Bora Zihne, Yazı İşleri Müdürü Tuncay Kuru, İlçe Sağlık Müdürü Ömer Yiğit Yalçın, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları da katıldı.

 

İHA

Balıkesir’de Öğrenci Merkezli Eğitimde Yenilik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu