GündemEkonomiİlçe Haberleri

Burhaniye’nin Yeni Bütçesi Belli Oldu! 220 Milyon!

Burhaniye’nin Yeni Bütçesi Belli Oldu! 220 Milyon!

 

Burhaniye Belediyesi, 2022 Ağustos ayı meclisinin 2.toplantısında belediyeye ait ek bütçe görüşüldü.  Yapılan görüşmede 160 Milyon olan bütçe 220 Milyon TL’ye çıkarılarak  oy birliği ile kabul edildi.

 

Brn 2004

 

ENFLASYON ORANI BAZ ALINDI

Yapılan toplantıda yüksek seviyelere ulaşan enflasyon oranı ve döviz kurundaki artışa bağlı olarak personel ve sosyal güvenlik masrafları ile malzeme ve hizmet maliyetlerinden dolayı bütçeye ek olarak 60 milyon Tl ödenek talebi hakkında değerlendirmeler yapıldı.

BÜTÇE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Plan Bütçe Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde  Belediye meclisine sunulan ek bütçe oy birliğiyle kabul edildi. 2019 yılından bu yana %98 gerçekleşme oranıyla bütçeyi kullanan Burhaniye Belediyesi, 2019 yılında 68 Milyon olan bütçesini 3 yıl içinde 220 Milyon TL’ye çıkarttı.  2022 yılında ek bütçe için % 28 oranında bir artış gösteren Burhaniye Belediyesinin ek bütçeyle birlikte toplam 2022 yılı bütçesi 220 Milyon TL ‘ye ulaştı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ülkede yaşanan yüksek enflasyonla mücadele için düzenlenen ek bütçenin Burhaniye’ye hayırlı olmasını dileyerek Meclis üyelerine teşekkür etti.

Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu