Gündemİlçe Haberleri

BURSEM İLK MEYVELERİNİ VERDİ

Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi eğitim alanında ilk başarısını gösterdi.

 

Burhaniye Belesiyesi Sosyal Etkinlik Merkezi BURSEM, başta Fen liseleri olmak üzere Spor ve Anadolu Liselerine çok sayıda öğrenci yerleşmesini sağladı.
Çok sayıda öğrencinin LGS’de ter döktüğü Burhaniye İlçesi’nde BURSEM’de takviye eğitim almış öğrenciler aldıkları puanlarla çeşitli okullara yerleşti. Belediye tarafından yapılan açıklamada BURSEM’in Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in sosyal belediyecilik anlamında en çok değer verdiği proje olduğu söylendi. Başkan Deveciler, “özellikle asgari ücretli, dar gelirli aileler başta olmak üzere öğrencilere takviye eğitimler veriyoruz. Dar gelirli ailelerinin kaliteli eğitim alması bizler için çok önemli.” Açıklamasında bulundu.
Merkezin Burhaniye’de yaşayan aileler için oldukça katkı sağladığını ve birçok çocuğun nitelikli eğitimler aldığını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler,“BURSEM bu sene lise yerleştirmeleriyle ilk tohumlarını attı. BURSEM’de eğitim gören öğrencilerimiz ülkenin bir çok okulu dahil, Burhaniyemiz’de de nitelikli okullara yerleşti. Bu hem bizim hem de ilçemiz için bir gurur kaynağı. Sınavlara katılan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor. Başarıların devamını temenni ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu