İlçe HaberleriSpor

Büyükşehir Belediyespor kendi evinde lidere dur diyemedi

Nilüfer Belediyespor, 3-1’lik skor ile liderliğini sürdürüyor

Büyükşehir Belediyespor kendi evinde lidere dur diyemedi

Orta 2 1
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Kendi Evinde Nilüfer Belediyespor’U Ağırladı.

. Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup’ta puan mücadelesi veren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, BAL Ligi’nin 15. Haftasında kendi evinde Nilüfer Belediyespor’u ağırladı. Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde oynanan mücadeleyi konuk ekip Nilüfer Belediyespor, 3-1’lik skor ile liderliğini sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kendi evinde lidere dur diyemedi

Bölgesel Amatör Ligi 15. Hafta maçları oynandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde ve kendi taraftarı önünde Nilüfer Belediyespor’u ağırladı. İlk yarıda gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında tam 4 gol oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un mücadelenin ikinci yarısında 1-0 öne geçti. Ancak üstünlüğünü koruyamadı ve mücadelenin geri kalanında kendi filelerindeki 3 gole engel olamadı. Karşılaşmayı konuk ekip Nilüfer Belediyespor 3-1’lik skor ile kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlik ile bitti

Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde oynanan mücadelenin ilk yarısında her iki takımda birbirini organize paslar ile karşıladı. Karşılaşmanın ilk yarısı orta sahada yer alan mücadelelerle geçti. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve hakem ilk yarının bitişine işaret eden düdüğü çaldı. İlk yarı her iki takımın 0-0’lık beraberliği ile bitti.

Nilüfer Belediyespor, 3 puanı 3 gol ile buldu

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, oldu. Ev sahibi ekip, mücadelenin 52. Dakikasında Kemal Ata’nın ayağından bulduğu golle 1- 0 öne geçti. Karşılaşmada Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra beraberliği yakalamak isteyen konuk ekip Nilüfer Belediyespor, rakibine baskılarını arttırdı. Mücadelenin 76. Dakikasında Nilüfer Belediyespor forması giyen Barış Bakça sahneye çıktı ve kafa golü ile takımına eşitliği getiren golü attı. Golden iki dakika sonra bu kez Fatih Aydın arka direkte bomboş pozisyonda topu yine kafa ile ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Nilüfer Belediyespor, mücadelenin bitimine az bir süre kala skoru 2-1’e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında konuk takım Yunus Emre ceza alanı sağ çaprazından jeneriklik bir gol atarak, skoru belirledi. Nilüfer Belediyespor, 3 puanı 3 gol ile buldu ve 15. Hafta itibariyle liderliğini sürdürüyor.

Puanını 40’a yükseltip, liderliğini koruyor

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediyespor, ligin 15. Haftası itibariyle 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile puan cetvelinde puanını 40’a yükseltip, liderliğini koruyor. Balıkesir Büyük Şehir Belediyespor ise ligde oynadığı mücadelelerden 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile puan tablosunda 9 puan toplayıp, 14. Sırada bulunuyor.

BÜLTEN

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu