Gündemİlçe Haberleri

ÇARŞAMBA PAZARI AÇILIYOR

ÇARŞAMBA PAZARI AÇILIYOR

 

Edremit Çarşamba Pazarı ile ilgili İlçe Hıfzıssıhha Kurulu yeni karar aldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Edremit İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından önceki günlerde alınan İlçe sebze-mevye pazarının Perşembe günü kurulması  ile ilgili kararda yeni yapılan düzenleme ile değişikliğe gidildi.

Alınan önceki karar ile ilgili pazarcı esnaf ve vatandaşlar ile görüşme sağlanması sonucu; söz konusu gün değişikliğinden memnun olunmadığı kanaatine ulaşıldığını ifade eden İlçe Hıfzıssıha Kurulu, yapılan son toplantıda pazarın yeniden Çarşamba Günü kurulmasına yönelik karar aldığını açıkladı.

 

21 Ekim’den İtibaren Eski Gününde Kurulacak

Uzun bir aradan sonra İçişleri Bakanlığı genelgesi hükümleri çerçevesinde pandemi tedbirlerine uygun şekilde 21 Ekim Çarşamba günü pazarın tekrar açılacağını müjdeleyen Başkan Arslan, “Bizler kentimizi yönetirken her konuyu titizlikle ve tüm yönleriyle ele almamız gerekmektedir. Pandemi dolayısıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu olarak alınan kararı gelen talepler üzerine tekrar değerlendirdik. Kaymakamımız Sayın Turgay Ünsal başkanlığında yapmış olduğumuz hıfzıssıhha kurul toplantısında sebze ve meyve pazarının Çarşamba günü yeniden kurulmasına karar verdik. Bizler her zaman olduğu gibi görevimizin başında olacağız. ”dedi.

 

Başkan Arslan konu ile ilgili olarak, “Esnaf arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın da alınan tedbirlere riayet göstermesini ve maske + sosyal mesafe + hijyen kurallarına uymalarını rica ediyor, aldığımız kararın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yaşanan tüm zorlukları birlikte aşacağız.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu