GündemEkonomi

ÇELİK’LE YENİDEN

GÜNMARSİFED, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 5. Genel Kurulu yapıldı. GÜNMARSİFED, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 5. Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik yeniden güven tazeledi.

 

Üye Derneklerin ortak önerileri doğrultusunda İsa Tamer Çelik 2. Kez GÜNMARSİFED Başkanlığına 3 yıllık dönem için seçildi.  GÜNMARSİFED, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu şöyle oluştu: GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik, Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Semih Başaran, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Bekki, Bandırma Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı H. Cengiz Küçükköseleci, Biga Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zekai Baş, Balıkesir Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Ü.Barış Aksoy, Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği Başkanı İsmail Çoban.
‘ÜLKE GÜNDEMİ BAŞ DÖNDÜRÜYOR’Genel Kurul’da bir konuşma yapan GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik :” Federasyonumuzun kuruluşunun 4. Yılı içerisindeyiz. GÜNMARSİFED olarak görev anlamında sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Bu, dün de böyleydi, bugün de böyle, gelecekte de böyle olacaktır. Baş döndüren bir ülke ve dünya gündemi içinden geçtiğimiz, olağanüstü gelişmelerin yaşandığı bir yılı geride bıraktık. Bu nedenle gündemin çok sık değiştiği, olayların çok çabuk unutulduğu, önceliklerin neredeyse anlık değişim gösterdiği bir ülkede yaşıyoruz. Her birimizi çok yakından ilgilendiren seçim kararı ile karşı karşıya kaldık. 24 Haziran seçiminin ülkemize ve Güney Marmara İş Dünyasına hayır getirmesini temenni ediyorum. ‘dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu