GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Cennet Tepesi’ne “Ayvalık Kadar Güzel” Bir Mekan

Cennet Tepesi’ne “Ayvalık Kadar Güzel” Bir Mekan

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cennet Tepesi Teras-Kafeterya projesinin, zemin üzerinde devam eden prefabrik inşaat çalışmalarını yerinde inceledi, denetledi ve yaz sezonuna yetiştirmeyi planladıklarını söyledi. Ayvalıkların, kente gelen yerli ve yabancı konukların seyrine doyum olmayan noktası olan Cennet Tepesi’nden şehri kuşbakışı izlemenin keyfini süreceklerini belirten Başkan Ergin, çalışmalarda doğal dokuya zarar verilmediğini bir tek ağacın bile korunduğunu belirtti.

Ergin, “Seyir terası ve kafeterya, aynı zamanda Ayvalık Devlet Hastanesi ve Alibey (Cunda) Adası’na gidenlerin, çevre yolunu kullananların da nefes almak için tercihi olacak” dedi.

Cennet Tepesi’ne kafeterya yapılarak yaz başında hizmete açılacağı konusunda verdiği sözü yerine getirdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Ergin, “Uzun yoldan gelip, kentimize Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nden giriş yapan yerli ve yabancı konuklarımızın, muhteşem manzara eşliğinde çam ağaçlarının gölgesinde soluklanacağı bir ortama yaratıyoruz. Seyir teraslı, prefabrik kafeteryayı çevre düzenlemesini de tamamlayarak, yaz sezonuyla birlikte hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu