Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP ALTIEYLÜL’DE HEDEF ‘‘KAZANMAK’’

CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı’na atanan Hakan Şehirli, düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetim kurulunu açıkladı. Şehirli yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını söylerken ‘‘Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Dişimizle tırnağımızla çalışacağız’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli yaptığı açıklamada, ‘‘Bu büyük sorumluluğu üstlenmenin heyecanı içindeyiz. Birilerinin adını anmaktan çekindiği Mustafa Kemal Atatürk’ün 2 eseri olan: Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve CHP’yi başarıya ulaştırmak ve iktidara taşımak en önemli görevlerimiz olacaktır. Önümüzde zorlu bir süreç var. 31 Mart yerel seçimleri için çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. İçinde yaşadığımız bu kenti daha mutlu daha huzurlu bir hale getirmek; alt yapımızla yeşil alanlarımızla bir cennet oluşturmak için sadece biz yöneticiler ile değil, bütün üyelerimizle birlikte dişimizle, tırnağımızla çalışacağız’’ ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli’yi tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli’nin yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor; ‘‘Mehmet Ali Dalkıran,Fatma Keskin, İsmail İnci, Mehmet Ali Çıra, Hatice Paç, Hüseyin Yenitürk, Ahmet Akarçay, Sena Ezgi Canaral, Nevzat Keklik, Şener Özdemir, Avni Gökdağ, Leman Köprücüoğlu, Gülistan Kılıç, Jülide Demirözer, Ayşe Özcan, Meliha Türkoğlu, Selahattin Kaya, Fikriye Ersü, Nurşen Çilesiz, Yusuf Çura, Mustafa Kasap, Celal Gezgin, Uğur Korkmaz, Leman Karakoç…’’ Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu