GündemÇocukçaEğitim

EĞLENCELİ MATEMATİK

Sevgili çocuklar matematik dersini seviyor musunuz? Bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Renk Renk Kreş ve Anaokulu’nun sevimli minikleri sizlere matematik dersini neden sevdiklerini anlatacaklar. Bu eğlenceli sohbete hazır mısınız?

Matematik dersi kimi zaman bizleri korkutsa da aslında çok eğlencelidir. Doğru problem çözme yetisi varsa matematik sorularını kolaylıkla çözebiliriz. Bunun için bol bol alıştırma yapmak ve soru çözmek gerekir. En temelden Matematik eğitimi almaya başlayan Renk Renk minikler bize matematiği neden sevdiklerini anlattılar. Matematik dersini eğlenceli hale getiren miniklere kulak verelim…

Ayaz: Ben Matematik dersini seviyorum. Çünkü problemler çözüyoruz. Sayılarla toplama ve çıkarma işlemi yapıyoruz. Sayma ve eksiklikleri doldurma da yapıyoruz. Bu haliyle çok güzel. Bazen biraz zor oluyor ama o zaman da öğretmenimiz bize hemen yardım ediyor. Biz de matematik sorularını kolaylıkla çözebiliyoruz.

Derin: Ben bütün dersleri çok seviyorum. Ders çalışmak çok güzel. Çünkü ilerde başarılı olmak istiyorsak bol bol ders çalışmalıyız. Ancak ders çalışarak başarılı olabiliriz. Ben herkesin bol bol ders çalışmasını öneririm. Ne kadar çok çalışırsak o kadar başarılı oluruz. Ben öğretmenlerime bize matematik dersini sevdirdikleri için çok teşekkür ediyorum.

Doğa: Matematik dersi çok eğlenceli. Ben sayıları toplamayı ve problem çözmeyi çok seviyorum. Ne kadar çok alıştırma yaparsam o kadar başarılı olurum gibime geliyor. Bana Matematik dersini öğretmenlerim öğretti. Ben öğretmenlerimi de çok seviyorum.

Egemen: Matematik dersi çok eğlenceli. Çok başarılı olmak için Matematik dersini sevmemiz lazım. Matematik dersini seversek ilerde büyüdüğümüzde sınavlarda da başarılı oluruz. Hem çalışkan oluruz hem de alışveriş yaptığımızda parayı doğru veririz. Sonra para üstünü doğru bir şekilde alırız. Bu yüzden Matematik dersini öğrenmemiz çok önemli.

Dilara: Matematik dersi hem çok eğlenceli hem de bilgi verici. Biz ne kadar çok soru çözer ve Matematik alıştırmaları yaparsak o kadar eğleniyoruz. Çünkü çok zevkli. Öğretmenlerimizle birlikte Matematik çalışmak çok güzel.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu