GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP İl Başkanı Serkan Sarı Kılıçdaroğlu’nun Çağrısını Yineledi “Bize Katılın”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı Kılıçdaroğlu’nun Çağrısını Yineledi “Bize Katılın”

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı il binasında bir basın toplantısı ile miting değerlendirmesi yaptı. CHP İl Başkanı Serkan Sarı mitinge katılım sağlayanlara teşekkür etti.

 

24 temmuz pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de  Kuvayi Milliye “milletin sesi” mitingi ile ilgili değerlendirme yapmak için bir araya geldik diyen CHP İl Başkanı Serkan Sarı mitingin milletin çığlığına dönüştüğünü söyledi. Sarı, “Halkımız miting alanımıza ve sokaklara sığmadı ”dedi.

Sıcağa Rağmen İnsanlar Miting Alanındaydı

Miting alanında yaklaşık 100 bin katılımcının bulunduğunu ifade eden Sarı konuşmasında, “İddia ettiğimiz gibi kurtuluş meşalesi Balıkesir’de Kuvayi Milliye Meydanında yakılmış oldu.

Bay Kemal kurtuluşu örgütlemek üzere yola çıktı. Halkımızın sorunlarına çözüm üretebilmek üzere yola çıktı. Halkımızın dertlerine derman olabilmek için yola çıktı. Zor bir mitingti hava sıcaklığının 36 derece olduğu miting alanının yoğun bir sıcak altında olmasına rağmen vatandaşlarımız 20 ilçemizden akın akın Balıkesir’e aktı ve meydanları alanları sokakları doldurdu ”dedi.

“Sorunlara Sahip Çıkanlara Teşekkür Ediyoruz”

Balıkesir halkına teşekkür etmek için bu basın toplantısını planladıklarını söyleyen Sarı, “ Balıkesirli hemşerilerimize sorunlarına sahip çıktıkları için geleceğe umut oldukları için miting alanında bizi yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varlar ve bu mücadelede iyi ki birlikteyiz. Biliyoruz ki o aydınlık geleceğe hep birlikte ulaşacağız bu sebeple de Kuvayı milliye kentinin kahraman evlatlarına her türlü baskıya zorlamaya engellemeye güçlüğe rağmen orada oldukları içinde yürekten teşekkür ediyorum ”dedi.

 

Dsc 0413

 

“Planlı Bir Çalışma ile Miting Gerçekleştirdik”

“Bu çalışmanın tabi bir öncesi de var  planlı bir saha çalışması. Yaklaşık bir aylık bir program. Bu konuda ev sahipliği yapmak istediğimizi belirtmemiz üzerine sahadaki arkadaşlarımız, il kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ile başlayan toplantı silsilesi ile birlikte planlı bir saha çalışması yapıldı ve son haftaya yakın yaklaşık 50 ya yakın milletvekilimiz parti meclis üyelerimiz MYK üyelerimiz partimizin üst yönetiminde yer alan birçok arkadaşlarımızın Balıkesir’de bizim çalışmalarımıza destek olmak üzere buraya geldiler ve burada hep birlikte sahaya sokağa çıkarak büyük bir çalışma yaptılar”

“Coşkuya Ortak Olmak İçin Herkes Biraradaydı”

“Balıkesir tarihinde olamamış bir miting alanı hazırlaması yapıldı diyerek hazırlık aşamasına değinen CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “ Yaklaşık 10 tane dev ekran ve ses kuleleri ile beraber miting alanını baştan sona kadar her vatandaşımızın yakından  takip edebileceği, hatta miting alanına giremeyen vatandaşımızın da izleyebileceği Atatürk stadyumunun önüne kurmuş olduğumuz dev ekranlar ve ses kuleleri konuldu. Miting alanına sığmayan taşan vatandaşlarımızın da yakından takip edebilmesini sağlayacak bir düzenleme yapıldı. Cumhuriyet tarihi boyunca bu anlamda bu kadar planlı hiçbir miting olmadı. Yaklaşık 100 bine yakın su dağıtıldı, 50 bine yakın şapka dağıtıldı. Türk bayrağı ve Cumhuriyet Halk Partisi bayraklarıyla beraber yine vatandaşlarımızın o coşkuya ortak olabilmeleri ver herhangi bir sıkıntı yaşamadan mitingimi izleyebilmeleri için her türlü önlem ve tedbir alınmıştı.”

Milletin Mitinginde Millet Konuştu

“Balıkesirin farklı ilçelerinden konuşmacılar tarıma uğraşan Ali abimiz, köyde ekmeğini alın teriyle üreten Esma kardeşimiz ve genç tıp fakültesi mezunu Arif arkadaşımız çıkarak kendi çerçevelerinden yaşamış oldukları sorunları dile getirdiler ve tam anlamıyla Milletin Sesi mitinginde milletin sesi oldular. Bu anlamda ki konuşmacılarımızı Balıkesir’den bir ses oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.”

“Açık ve Net Sorunlara Çözüm Vurgusu Yapıldı”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı konuşmasında ayrıca, “ Bay Kemal burdan yola çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu artık bu iradesine ve iddiasına Balıkesir’den başlatarak ülkenin içinde bulunduğu başlıca sorunlara çözüm önerileri ve bu çözüm önerilerini de süreleriyle bir haftada bir ayda bir yılda neleri nasıl çözeceğini de vurgulayarak açık net somut bir şekilde iddiasını ortaya koymuş oldu. Bu mitingin sonrasında hem Balıkesir’den hem de Türkiye’nin dört bir köşesinden tebrik ve teşekkür telefonları aldım. Birçok milletvekilimize yöneticimize hatta yurt dışından İngiltere’den telefon açarak, sayın başkanım Balıkesir Türkiye’ye umut oldu Balıkesir’in bu coşkusu bize heyecan oldu.”dedi.

 “Genel Başkanımızın Çağrısını Bir Defa Daha Yenilemek İstiyoruz”

Serkan Sarı konuşmasında, “Ülkede hak hukuk adalet istiyorsanız bize katılın, sofranızda Halil İbrahim bereketi olsun istiyorsanız bize katılın, hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyorsanız bize katılın, bu ülke ilk 10 ekonomi arasına girsin istiyorsanız bize katılın, gençlerimizin işi gücü olsun ülkeyi terk etmesin diyorsan bize katılın, çiftçi tarlasını eksin biçsin kazansın diyorsanız bize katılın, iş insanları rahat yatırım yapsın diyorsanız yine bize katılın, hakeden hakettiğini alsın siyasi kayırmacılık son bulsun diyorsanız bize katılın, tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenmesin diyorsanız suriyeliler davul zurna ile ülkelerine dönsün diyorsanız milletimizin kanı ile korunmuş bu vatanın toprakları satılmasın diyorsanız bize katılın bu ülkenin taşı toprağı altın deresi ve denizi talan edilmesin diyorsan bize katılın hep birlikte kucaklaşıp helalleşelim bu ülkenin parlak geleceğini birlikte inşaa edelim bu topraklarda kula kulluğu bitirelim kul hakkı yiyenden hep birlikte hesap soralım ve bize katılın bu mücadelemizi hep birlikte büyütelim.”sözlerine yer verdi. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu