Balıkesir Son Dakika HaberleriSiyaset

CHP Karesi’nin Yerel Seçim Hedefleri Neler ?

CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve CHP Karesi İlçe Örgütü yerel seçimler için hazırlanıyor.

CHP Karesi’nin Yerel Seçim Hedefleri Neler ?

Chp Karesinin Yerel Secim Hedefleri Neler 1
Chp Karesi’Nin Yerel Seçim Hedefleri Neler ?

CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve partisinin ilçe örgütü, Mart ayındaki yerel seçimlere odaklandı. Başkan Erişen, CHP’nin Karesi Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için harekete geçtiklerini belirtti.

“Karesi’yi ve Büyükşehir’i alacağız”

Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve CHP Karesi İlçe Örgütü, yerel seçimlere katkı sağlayacak üyelerin desteğiyle yerel seçimlere hazırlandı. Başkan Erişen, “Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Karesi Belediyesi’ni ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız.” dedi.

Chp Karesinin Yerel Secim Hedefleri Neler 2
Chp Karesi’Nin Yerel Seçim Hedefleri Neler ?

“Daha güzel bir Karesi ve Büyükşehir için neler yapılabilir?”

Bu çerçevede, Başkan Erişen  mahalle çalışmalarına Adnan Menderes Mahallesi’nde başladı ve 1. Sakarya Mahallesi’nde de devam etti. Üyelerle bir araya gelerek fikir alışverişi yapan CHP Karesi İlçe Örgütü, Karesi İlçemizin eksiklikleri ve sorunlarını tartıştı. Başkan Erişen, “Daha güzel bir Karesi ve Büyükşehir için neler yapılabilir?” sorusuna cevap arandığını söyledi.

Chp Karesinin Yerel Secim Hedefleri Neler 3

“Yerelde CHP olarak iktidar olacağız”

Erişen ayrıca, yerel seçim çalışmalarının sadece parti yönetimiyle değil, üyelerin ve gönüllülerin katkılarıyla başarıya ulaşacağına inandıklarını ifade etti ve “Yerelde CHP olarak iktidar olacağız.” dedi.

Başkan Erişen, Adnan Menderes ve 1. Sakarya mahalleleri üyelerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti ve “Ben yok, biz varız” mantığıyla diğer mahallelerle çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Elif Şahin

CHP’li Sarı : ‘AKP iktidarı emeklilerin haklarını gasp ediyor’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu