GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP ve İYİ Parti’den Alternatifli Kutlama

CHP ve İYİ Parti’den Alternatifli Kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle siyasi partiler ve bazı sendikal arda Atatürk Anıtına çelenk sundular.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi programı sonrasında alternatif çelenk sunumu yapan CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıkları günün anlam ve önemi üzerine kısa konuşmalar yaptılar.

Kısıtlamalara Rağmen Katılım

CHP İl Başkanı Serkan Sarı pandemi sebebi ile konulan kısıtlamalar nedeniyle sınırlı sayıda katılımla gerçekleşen programa’da, her türlü yasaklamalara rağmen katılım sağladıklarını belirtti. Çelenk sunma törenine CHP ve İyi Parti İl Başkanları ile CHP Altıeylül ilçe Başkanı Hakan Sehirli, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, Bigadiç İlçe Başkanı Zafer Göksel, Eğitim-İş Başkanı Serap Müjdeci Gökgün ve Atatürkçü Düşünce Derneği Balıkesir Şubesi  katıldılar.

Sarı “Çelenk Sunduk”

İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Barut, Altıeylül Gençlik Kolları Başkanı Arınç Erkan, Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Ayhan ve ilçe başkanlarınında katılım sağladığı alternatifli çelenk sunma töreninde CHP İl Başkanı Serkan Sarıi “Hep birlikte Atamızın huzurunda çelenk sunumumuzu yaptık, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Şehitlerimize ve Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunduk.”dedi.Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu