GündemSiyaset

CHP’de Taylan Engin sesleri

Önümüzdeki yıl yapılması planlanan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için kulis çalışmaları hızlandı. Geçtiğimiz Cuma günü Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe başkanları toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Büyükşehir Belediyesi’nin eski genel sekreter yardımcılarından Dr. Taylan Engin’in ismi ise ön plana çıktı.

 

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde kulis çalışmaları hızlandı. Mevcut belediye başkanları ve meclis üyeleri özellikle Ankara’daki genel merkezlerde çalışmalarını sürdürüyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise açıklamalarında sürekli alacaklarını iddia ettiği Büyükşehirler arasında bulunan Balıkesir’de ise Büyükşehir Belediyesi için çeşitli isimler önplana çıkmaya başladı.

İLÇE BAŞKANLARINDAN ENGİN ÖNERİSİ

Geçtiğimiz Cuma günü Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe başkanları toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Büyükşehir Belediyesi’nin eski genel sekreter yardımcılarından Dr. Taylan Engin’in ismi ise ön plana çıktı. Bazı ilçe başkanları basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda ulaşım hizmetlerindeki çalışmaları ile Büyükşehir deneyimi olan Engin’in genç yaşıyla da bu görev için uygun olduğunu görüşünü savundu.

İlçe başkanları Engin’in sadece Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde değil, birçok belediye de ulaşım konularında danışmanlık görevi yaptığını ve Balıkesir’in en önemli sorunlarından bir olan ulaşım konusunda partiye önemli ölçüde oy kazandıracağı görüşünde birleşti.

BANDIRMA 17 EYLÜL’DE ÖĞRETİM ÜYESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden yaşanan başkanlık görevi değişimi sonrası Genel sekreter yardımcılığı ve daire başkanlığı görevlerinden istifa eden Engin şuan Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde Ulaştırma Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Marmara Üniversitesi mezunu olan ve 41 yaşındaki Engin, Büyükşehir görevi öncesinde ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde 12 yıl süreyle öğretim üyesi olarak görev yapmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu