Görüntülü Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

CHP’li Sarı’dan Edremit İçin Çağrı

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Körfez Bölgesi'ni etkileyen yoğun yağışlar sonucu mağduriyet yaşayan vatandaşlara Balıkesir Valiliği'nin ve yetkili bakanlıkların maddi yardım yapması konusunda çağrısında bulundu.

CHP’li Sarı’dan Edremit İçin Çağrı

Serkan Sari 2
Chp’Li Sarı’Dan Edremit İçin Çağrı

CHP’li Sarı, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımız ev ve iş yerlerinde yaşanan su baskınlarından dolayı ciddi maddi hasara maruz kalmış durumda. Devletin şefkatli ve sıcak elini bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hissettirmesi gerekmektedir,” dedi.

Yaşanan Mağduriyetler ve Çağrı:

Balıkesir Edremit Körfezi’nde meydana gelen yoğun yağışlar nedeniyle ciddi mağduriyetlerin yaşandığını belirten Sarı, geçtiğimiz gün valilik tarafından açıklanan rakamların, metrekareye 350 kilograma denk gelen yoğun yağış altında vatandaşların mağdur olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti. Birçok ev ve iş yerinin su baskınlarına uğradığını vurgulayan Sarı, balıkçıların teknelerinin fırtınanın etkisiyle battığını ya da karaya oturarak ciddi mağduriyetler yaşadığını söyledi.

Çağrı ve Acil Çözüm Talebi:

Balıkesir Valiliği’nin, hasar tespitlerini acilen yaparak mağduriyetleri gidermek üzere devletin şefkatli ve sıcak elini bölgede yaşayan vatandaşlara hissettirmesi gerektiğini belirten CHP Milletvekili Serkan Sarı, ekonomik kriz ortamının da göz önünde bulundurularak yetkililere ve ilgili bakanlıklara çağrıda bulundu. Sarı, “Bölgede mağdur olan vatandaşlarımıza ve bu fırtınadan selden etkilenen hemşirelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz,” şeklinde konuştu.

Haber: Haber Merkezi

Yerel Seçimlerde Adaylık Başvurusu İçin Son Gün

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu