Görüntülü Haberler

“Cinci Hoca” Dubai’ye Kaçamadı

“Cinci Hoca” Dubai’ye Kaçamadı

 

Polis, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde dini istismar yapıldığı iddia edilen eve operasyon yaptı.

 

Ayrıca, cinlerle ilişki kurduğunu iddia eden “Murat Hoca” lakaplı Murat Yüzgünç’ü Dubai’ye gitmek isterken yakaladı. Murat Yüzgünç ile ilgili falcılık, üfürükçülük ve büyücülük adı altında dolandırıcılık yaptığı iddiaları da var.

Dubai’ye Gitmek İsterken Yakalandı

Alınan bilgiye göre polis, Yüzgünç ve üç arkadaşı tarafından dolandırıldığını iddia eden vatandaşların suçlamalarını değerlendirdi. Yüzgünç ve üç arkadaşının cin, büyü, muska, kurban vasıtasıyla dini duyguları istismar ettiği ifade ediliyor. Bir diğer ayrıntı da, Murat Yüzgünç’ün İstanbul’dan Dubai’ye gitmek isterken yakalanması oldu.

Mahkemeden Tutuklama Kararı

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki KOM ekiplerinin başarılı operasyonuyla Muhsin A., Vedat G. ve  ayrıca Hüsnü E. isimli şahıslar da Ayvalık’ta yakalandılar. Hakkında para toplamak, parası olmayanlardan kredi kartıyla para almak ve varlıklı insanlardan adaklık kurbanlık alarak haksız kazanç elde ettiği suçlamaları bulunan zanlılardan, nitelikli dolandırıcılıkla yargılanan Murat Yüzgünç ile Hüsnü E. tutuklanırken, Muhsin A. ve ayrıca Vedat G. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu