Gündem

Çocuk Araç Altında Kaldı

Balıkesir’de 7 yaşındaki çocuk aracın altında kaldı..

Balıkesir’in Edremit ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 7 yaşındaki çocuk, ticari aracın altında kaldı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Çocuk Araç Altında Kaldı… ihanın edindiği bilgiye göre, İnönü Caddesi’nde A.S. (38) idaresindeki 10 LD 838 plakalı ticari araç kaymakamlık istikametine seyir halinde iken başka bir aracın arkasından bir anda yola fırlayan Cumhuriyet İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Ş.B. (7) aracın altında kaldı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine hemen geldi. 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Ş.B adlı çocuğun, ayağında ve boynunda kırıklar mevcut. Ayrıca çocuğun Balıkesir’e sevk edildiği öğrenildi.

Trafik kazaları Balıkesir’de dikkat çekiyor. Özellikle de yağışlı havalarda, hasat döneminde ve yaz tatilinde trafik kazalarında artış göze çarpıyor. Yağışlı havalarda kullanıcıların dikkat eksikliği, ya da yolda ki kayganlık bazen can kaybına neden oluyor. Hasat döneminde ise traktörlerin trafikte artış göstermesi, özellikle hız farkı nedeniyle kazaların yaşanmasına neden oluyor.

Balıkesir açısından kazalarda yaşanan diğer önemli faktörde yaz tatilinde artan trafik. İki denize kıyısı olan Balıkesir’de yaz aylarında nüfus neredeyse 1 milyon artıyor. Buna paralel olarak Balıkesir’in Ege ve Marmara Denizine kıyı ilçelerinde hem park, hem de trafik kazaları sorunu ortaya çıkıyor.

 

Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

…Çocuk Araç Altında Kaldı….

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu