Çocukça

ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİ

 

Kurban Bayramı’nın gelmesi şüphesiz en çok çocukları sevindiriyor. Bayram sevincini yaşayan çocuklar, duygu ve düşüncelerini ‘Çocukça’ sayfamızda paylaştılar.

Kurban Bayramı’nı yaşadığımız şu günlerde şüphesiz bayramın en çok sevineni çocuklar. Büyüklerinin ellerini öperek harçlıklarını ve şekerlerini alan çocuklar, misafirliklere giderek, arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayarak vakit geçiriyorlar. Dünden bugüne ne çok şey değişirse değişsin, bayramlarda çocukların yaşadığı sevinç yerini hiçbirşeye bırakmıyor. Şimdi bu güzel yüreklere kulak verelim.

Ebrar: Ben bayramları çok seviyorum. Bayramda birbirinden güzel oyunlar oynuyoruz. Aile büyüklerimizle bir araya geliyoruz. Ayrıca büyüklerimizin ellerini öperek harçlıklarımızı ve şekerlerimizi alıyoruz. Bizim için bayram böyle geçiyor. Aileler bir araya geliyor, misafirliklere gidiliyor. Bayram çok güzel. Ben de çok mutluyum.

Deniz: Bayramları çok seviyorum. Çünkü uzun zamandır görmediğim kuzenlerimi görüyorum. Onlarla birlikte oyunlar oynuyorum. Ayrıca dedemlere ziyarete gidiyorum. Orada da arkadaşlarımla ve kuzenlerimle bir araya geliyorum. En çok hangimiz harçlık almışsak o kazanıyor. Sonra birlikte dondurma alıyoruz. Oyunlar oynuyoruz. O yüzden bayramlar her zaman çok güzeldir.

Erdem: Kurban Bayramları çok güzel. Bir sürü et yenir. Aile büyükleri bir araya gelir. Hep birlikte toplanılır. Bununla birlikte arkadaşlarımızla oyunlar oynuyoruz en çok harçlığı kimin topladığını hesaplıyoruz. Bayramlar her zaman çok güzeldir. Benim yaz tatilim de çok güzel geçti. Oyunlar oynadım. Bol bol kitap okudum. Arkadaşlarımla eğlenceli zaman geçirdim. Şimdi de bayramı çok güzel yaşıyoruz.

Ahmet: Ben kurban Bayramı’nı çok seviyorum. Bayramda sevdiklerimizle bir arada oluyoruz. Güzel vakit geçiriyoruz. Büyüklerimizin ellerini öperek bayram harçlıklarımızı topluyoruz. Oldukça güzel ve eğlenceli vakit geçiriyoruz. Ben bayramları her zaman çok severim. Yaz tatilini de çok güzel geçirmiştim. Arkadaşlarımla birlikte oyunlar oynayıp, bol bol kitap okudum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu