GündemTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meydanlara Döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanlara döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında rahatsızlığından sonra programlarını iptal etmek zorunda kalmıştı. Ama bugün itibariyle sahalara döndü.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanlara döndü. Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında rahatsızlanıp sonraki dönemlerde yapacağı programları iptal etmişti. Bugün TEKNOFEST’e yer aldı.

 

Fff 7

Bugün 3 Programla Dönüyor:

 

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 11.00’de önce Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’i ziyaret etti.
  • Saat 13.00’de ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek.
  •  15.30’da Gündoğdu Meydanı’nda İzmir mitingine katılacak.
TEKNOFEST‘ e  Gençler Karanfille Karşıladı

Tekrar sahalara dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Teknofest 2023’e katılım gösterdi. İki lider ve eşleri, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in kullandığı TOGG aracı ile alana geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Teknofest 2023 heyecanına ortak oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in kullandığı TOGG aracıyla TEKNOFEST alanına geldi. Erdoğan’ı gençler karanfillerle karşıladı.

 

Hh 1

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev, TOGG’dan inerek katılımcıları selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, kürsüye çıkarak Teknofest paydaşları ile birlikte fotoğraf çektirdi. Erdoğan’ın alana gelişi insansız hava aracı Bayraktar Akıncı’nın kamerasından da görüntülendi.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Teknofest Hakkında

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye’de düzenlenen havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivalidir. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festivaldir.

Genel olarak millî teknolojileri teşvik edip geliştirmek ve insanları bu alanda bilinçlendirmeyi hedeflemektedir. Bu sebeple tüm halka açık ve ücretsizdir. Festivalde seminerler, ödüllü teknoloji yarışmaları, yerli teknoloji sergileri, uluslararası girişim zirvesi yer alırken; paraşütle atlama, Solo Türk, Türk Yıldızları ve benzeri yerel-uluslararası kuruluşların hava gösterileri de gerçekleştirilmektedir. Festival bir yıl İstanbul’da bir yıl da Anadolu illerinden birinde yapılmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu