GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Programlarını İptal Etti

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan programlarını iptal etti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün canlı yayında rahatsızlandı. Rahatsızlığı sebebiyle bugünkü programlarını iptal etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan programlarını iptal etti. Erdoğan açıklamasında:

Rahatsizlandi

 

  • ”Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.”
  • ”Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.”
  • ”Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.”
  • ”Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

 

 

Erdoğan Hakkında

Recep Tayyip Erdoğan (d. 26 Şubat 1954; Beyoğlu, İstanbul), Türk siyasetçi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genel başkanı, Türkiye’nin 12. ve günümüzdeki cumhurbaşkanıdır. 2003-2014 yılları arasında 11 yıl Türkiye başbakanlığı yapan Erdoğan, iki dönemdir Türkiye cumhurbaşkanlığı görevini sürdürmektedir. Cumhurbaşkanını halkın seçmesini onaylayan anayasa değişikliği referandumu sonrasında 2014 yılında gerçekleştirilen seçimle doğrudan halk oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olmuştur. 2018 yılında gerçekleştirilen seçimle ikinci defa cumhurbaşkanı seçilmiştir. 2023 seçiminde Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olmuştur.

Recep Tayyip Erdoğan’ın babası Ahmet Erdoğan, Bakatalı Tayyip olarak da bilinen Tayyip Efendi’nin oğluydu. Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Ağustos 2004’teki Gürcistan ziyaretinden birkaç ay sonra çıkan haberlerde kendisinin bu ziyaret sırasında “Ben de Gürcüyüm, ailemiz Batum’dan Rize’ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir.” dese de 2007’de ‘de katıldığı bir programda Türk olduğunu söyledi.

Lise yıllarında Millî Türk Talebe Birliği’ne girdi. 1975’te Millî Selamet Partisi (MSP) Beyoğlu gençlik kolu başkanı oldu. Daha sonra 1976 yılında ise Millî Selamet Partisi İstanbul il gençlik kolları başkanlığına seçildi. Millî Selamet Partisi’nin 12 Eylül Darbesi sonrasında kapatılmasına kadar bu görevini sürdürdü.1982 Mart’ında zorunlu askerlik görevini yerine getirmek üzere silah altına alındı.Dört aylık acemiliğini İstanbul’un Tuzla ilçesindeki Tuzla Yedek Subay Piyade Okulu’nda yapmasının ardından, kıta hizmetini Kâğıthane’deki 3. Kolordu 6. Piyade Tümeni 77. Piyade Alayı Karargâh Servis Bölüğü’nde kantinlerin idaresinden sorumlu subay olarak gerçekleştirdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu