Özel HaberlerGörüntülü HaberlerGündem

Depremzede Öğrenciden Yücel Yılmaz’a Chesecake Ödülü

"Çıkarsız Ve Vicdanlı Bir Başkansınız"

Depremzede Öğrenciden Yücel Yılmaz’a  Chesecake Ödülü

“Çıkarsız Ve Vicdanlı Bir Başkansınız”

Deprem bölgesinden gelerek Balıkesir üniversitesinde eğitim gören üniversite öğrencisi Ayşenur Tangüler, bir kaç gün önce Merhaba Gazetesine ait www.gazetemerhaba.com haber sitesinde yer alan röportajda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı Balbucks’ta chesecake yemeğe davet etmişti.

Ayşenur Tangüler’in davetini fark eden Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz  daveti kabul ederek, akşam saatlerinde Tangüler ve arkadaşları ile buluşup chesecake ve kahve eşliğinde sohbet etti.

Depremzede Ogrenciden Yucel Yilmaza Chesecake Odulu 2

“Hiç bir zaman AK Parti’ye oy vermedim Ama!”

Ayşenur Tangüler, gerçekleşen buluşmada “Ben türkçü ve Atatürk’çü bir ailenin çocuğuyum hiç bir zaman AK Partiye oy vermedim, ama sizin yeriniz bende ayrı. Eğer burada oy kullanabilecek olsaydım oyumu kesinlikle hiç düşünmeden  size verirdim” ifadelerini kullandı.

“Çıkarsız Ve Vicdanlı Bir Başkansınız”

Tangüler, bu sözlerinin ise şöyle sürdürdü;

“Siz bir çıkarınız olmadan deprem zamanında ve sonrasında her zaman depremzedelerin yanında oldunuz. Yaptığınız yatırımlar genellikle öğrenci odaklı, oysa ki buradaki öğrencilerin çoğunun ikametgahı burada olmadığından burada oy kullanmayacaklar. Yani siz hiç bir oy çıkarı olmadan depremzedelere ve öğrencilere insani ve vicdani olarak destekte bulunuyorsunuz. Bu da sizin gerçekten iyi bir yönetici olduğunuzu gösteriyor bunun için size çok teşekkür ederiz” dedi.

Tangüler’in arkadaşlarından Oya Tüzün’de, Yücel Yılmaz’ın sokak hayvanları ile ilgili gösterdiği hassasiyet için Yılmaz’a teşekkür ederek, bu konuda destek olmak istediğini ifade etti.

“Bizim İçin Oy En Son Gelir”

Ayşenur Tangüler’in bu sözlerinin ardından ise Yücel Yılmaz “Biz belediyeyiz bizim için oy düşünmek en sonda gelir. Bu başarı benim ve arkamdaki ekibimin başarısıdır. Gücümüzün yettiğince öğrencilerimizin ve depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Amacımız sizlere ve sizden sonra Balıkesir’imize gelenlere güzel anılar bırakmak. “İfadeleri kullandı.

Buluşmanın ardından Yücel Yılmaz’dan okul gezisi talep eden Ayşenur Tangüler ve Oya Tüzen’e Yücel Başkan tarafından ise gezi sözü verildi.

Depremzede Ogrenciden Yucel Yilmaza Chesecake Odulu

Depremzede Öğrenciden Başkan Yılmaz’a Davet

Buse Tuncay

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu