Özel HaberlerEğitimEkonomiGörüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Depremzede Öğrenciden Başkan Yılmaz’a Davet

“Balbucks’a chesecake yemeye davet ediyorum. Hesaplar benden”

Depremzede Öğrenciden Başkan Yılmaz’a Davet

“Balbucks’a chesecake yemeye davet ediyorum. Hesaplar benden”

Balıkesir’de üniversite öğrencileri şehre dair düşüncelerini gazetemerhaba.com ile paylaştılar.10 ilimizde yaşanan deprem sonrası Malatya’dan gelen Ayşenur Tangüden, çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Tangüden, “ depremzedeyim ve yapılanları unutmam” derken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a seslendi.

 Öğrenciden Başkan Yılmaz “A Davet

 “Başkanım hesaplar benden Balbucks’a chesecake yemeye davet ediyorum”

Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinden Ayşenur Tangülen, “Ben, şahsen öğrenci olarak Balıkesir’den insanlarından aslında pek memnun değilim. Yücel Yılmaz’ın beğenmediğim birçok yönü var. Ama aynı zamanda takdir ettiğim bir konu var; depremzedeler için yaptığı şeyler. Ben de bir depremzedeyim. Bizim için misafir kart çıkartması ve ayrıca giysi yardımı. Giysi Yardımından yararlanmadım ama onu da gördüm mesela. Bu konuda gerçekten kendisini takdir ediyorum. Sonuçta bizim burada oturumumuz falan yok. Ben Elazığ’da öğrenciyim bu sebeple oy atamıyoruz. Ama bu yaptığı davranış, insani ve vicdani bir şey olduğu için kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum”

 Öğrenciden Başkan Yılmaz “A Davet

“Yücel Başkanı Balbucks’a chesecake yemeye davet ediyorum”

“Bir de Balbucks’a ışık rica ediyorum. Hayatım boyunca AK Parti’ye oy vermedim. Ancak burada olsaydım Yücel Yılmaz’a oyumu gerçekten gönül rahatlığıyla verirdim. Bu arada eğer başkanım bizi duyuyorsa onu balbucks’a limonlu chesecake yemeye davet ediyorum. Hesaplar benden” diyerek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı Balbucks’a davet etti.

 Öğrenciden Başkan Yılmaz “A Davet

Bizi diğer Belediyelerden ayıran Yücel Yılmaz’ın hayvan sevgisi

Oya Tüzel , “Öğrenci olarak Balıkesir’i beğeniyorum. Yücel Yılmaz’ın sokak hayvanları hakkında yaptığı çalışmaları çok beğeniyorum. Diğer Belediyelere göre çok daha fazla önem verdiğini düşünüyorum. Bu konulara da ağırlık vermesini istiyorum. Bir hayvansever olarak, bu konu üzerine daha fazla düşmesini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Balbucks, Balıkesir için ayrıcalık

Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinden bir başka öğrenci ise, “Balıkesir’den genel olarak memnunum. İnsanları çok sevecen ve eğlenceli bir yer. Yani eksikleri olarak gördüğüm; mekanları çok fazla yeterli değil. Ama Balıkesir’in Balbucks, ayrıcalığının olması çok hoşuma gidiyor. Balbucks, ücret açısından öğrenci dostu bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Balıkesir’in geliştirilebilir yönleri tabiiki var. Balıkesir’de öğrenci nüfusu bayaa fazla, bu sebeple festivaller ve konserler yeterli olmadığını düşünüyorum. Öğrenciler için daha eğlenceli aktiviteler yapılabilir. Bu yönüyle Balıkesir, geliştirilebilir.

 Öğrenciden Başkan Yılmaz “A Davet

Balıkesir’in imkanları öğrencileri cezbediyor

Röportaja katılan öğrencilerin bir kısmı Balıkesir’den oldukça memnun olduklarını ifade ederken bazı öğrenciler ise geliştirilmesi gereken yönlerinin olduğunu vurguladı. Şehrin doğal güzellikleri, sakin atmosferi ve yaşam kalitesinin yüksek olması öğrencilerin en çok takdir ettiği özellikler arasında yer aldı. Balıkesir’in tarihi dokusunun imkanları öğrenciler tarafından değerli bulunduğuna dair yorumlar alınırken bazı öğrenciler içinse eğlence mekanlarının az olması eksi bir özellik olarak gösteriliyor.

Balıkesir’de hayat pahalı mı?

Balıkesir Üniversite öğrencileri bu konuda ikiye ayrılıyor. Mega kentlerden Balıkesir’e gelen öğrenciler Balıkesir’i öğrenciler için uygun şehir olarak görürken bazıları ise yaşam maliyetlerinin arttığını ve fiyatların zaman zaman yüksek olduğunu ifade etti. Ancak genel olarak, öğrenciler şehirdeki fiyatların makul olduğunu ve bütçelerine uygun seçenekler bulabildiklerini söylediler.

Buse Tuncay

Dikkatinizi Çekebilir:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu