Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Milli Savunma Bakanı Akar Balıkesir’de

Eski Milli Savunma Bakanı Akar, Balıkesir'e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Eski Milli Savunma Bakanı Akar Balıkesir’de

Hulusi Akar, Balıkesir’e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında vatandaşlarla buluştu. Akar, şehrin güzelliklerinden övgüyle bahsederek, “Çok şükür bugün Balıkesir’e gelmek nasip oldu. Bugün sabahtan beri arkadaşlarımızla geziyoruz, güzellikleriyle iftihar ediyoruz.” dedi.

Balıkesir’e bir dizi program için gelen Akar, Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek başladığı ziyaretlerine şehit aileleri ve gazilerle buluşarak devam etti. Akar daha sonra merkez Altıeylül ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Tbmm Milli Savunma Komisyonu Akar Balıkesir'De

Ziyaretler sırasında gazetecilere konuşan Akar, Balıkesir’in kendisinin baba ocağı olduğunu belirterek, şehre gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Akar, ayrıca Balıkesirli hemşerileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akar’ın pazar esnafı ziyaretinin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ile birlikte AVLU Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne geçtiği belirtildi.

Tbmm Milli Savunma Komisyonu Akar Balıkesir'De

 

AA

Belgin Uygur Burhaniye Esnafıyla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu