GündemKöşe Yazıları

Doğal Taşlar Ve Anlamı

Doğal Taşlar Ve Anlamı

Bazı doğal taşların ne anlam taşıdığını ve nasıl enerji yaydığını hep merak etmişimdir.Meraklıları için bugün bu konu üzerindeki anlamları içeren yazımı paylaşıyorum sizlerle.Kimilerinin bir tesbihle elinde taşıdığı bazılarınında boynunda bir kolye yada parmağında yüzük olarak taşıdığı bu doğal taşların mucivezi etkileri var.

AMETRiN / AMETRİNE (Kişisel Enerji Taşı)

Ametrin Taşı, Ametist ve Sitrin taşlarının enerjilerinin birleşmesi sonucu oluşan bir taştır. Kötü enerjiden korur. Kişisel enerjiyi yükseltir. Ortamdaki kötü enerjinin giderilmesinde yardımcı olur. Kötü düşüncelerden arındırır. Kalp ve beyin uyumunu sağlar.

Burçları;

Kova, Boğa, İkizler,

AMETiST / AMETHYST (Pozitif Enerji Taşı)

Ametist Taşı, alkol, uyuşturucu ve sigarayı bırakmada yardımcı taştır. Meditasyonda kullanılır. Negatif enerjiyi vücuttan temizlemeye yardımcı olur ve pozitif enerji üretmemizi sağlar.

Burçları;

Balık, Koç, Yengeç, Akrep, Yay

AKiK / AGATE (Stres Taşı)

Akik Taşı, bedendeki gerginliği azaltır; canlılık, enerji ve iyimserlik verir. Stresi azaltmaya yardımcı olur. Hamilelikte anne ve bebek sağlığı için faydalıdır. Akik taşının ağrı giderici özelliği bulunur. Tansiyonu dengeler. Nazara karşı etkilidir.

Akik taşının Kırmızı Akik (Karneol), Yeşil (Yosunlu) Akik, Mavi (Dantelli) Akik çeşitleri bulunur. Bunlar dışında doğada çeşitli renklerde bulunurlar.

Burçları:

Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak

AKUAMARİN TAŞI, Boğaz ve Boğazda bulunan enfeksiyonların iyileşmesinde yardımcı olur.Rahatlama taşıdır stresten korur doğru duyguların ön plana çıkmasında yardımcı olur

BURÇLARI;

KOÇ,TERAZİ

AMAZONiT /AMAZONİTE (Uyum Taşı)

Amazonit Taşı, çiftler arasında yada kişiler arasında uyumu dengeler, barış duygusu kazandırır. Doğru kişilerle diyalog kurmada yardımcı olur. Güzel rüyalar görmeye yardımcı olur. Hakikat ve doğruluğu simgeler.

Burçları;

Başak

APATiT / APATİTE (Dinçleşme Taşı)

Apatit Taşı, vermiş olduğu enerjideki titreşimlerden dolayı vücuttaki dinçliği ve dinginliği sağlar. Geçmişte yaşanmış kötü enerjiyi unutturur.

Burçları;

İkizler, Boğa, Balık,

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu