GündemSiyasetTürkiye Gündemi

DOĞU PERİNÇEK İÇİN İLK İMZALAR ATILDI

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için 22 Mart sabahı saat 8.00 itibariyle 100.000 imza toplanmaya başladı. Yurt genelinde olduğu gibi Balıkesir’deki vatandaşlar da adliye binasında bulunan seçim kurulları önünde imza kuyruğuna girdi.

 

Vatan Partisi Imza

27 Mart’a Kadar Sürecek

İmza verme işlemleri hafta sonu da dahil olmak üzere 27 Mart Pazartesi günü saat 20.00’ye dek sürecek. Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, parti yöneticileri ve üyeleriyle birlikte ilk imzaları verdiler. Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak adliye çıkışı bir açıklama yaptı.

 

“FETÖ’nün İpliğini Pazara Çıkaran Lider”

‘‘Doğu Perinçek, Türk milletinin adayı olmaya hazırdır. 60 yıllık mücadelesiyle çok sayıda başarı elde etmiştir. Ermeni soykırımı yalanını Avrupa başkentlerinde haykırıp Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde ülkemize zafer kazandırmıştır. Amerika’nın kuklası FETÖ’nin ipliğini pazara çıkaran ilk liderdir. 15-16 Temmuz darbe girişimi sırasında herkesten önce çıkıp bu darbenin ezilmesi için orduya ve millete cesaret aşılayan liderdir. Bölücü açılıma karşı çıkarak HDP’nin kapatılması gerektiğini söyleyen ilk liderdir.”

 

Vatan Partisi Emre Albayrak

“Zorlukları Çözecek Çözüm Perinçek’te”

Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak, “Önümüzdeki dönemde ülkemizi zorluklar bekliyor. ABD liderliğindeki NATO, Türkiye’yi kuşatmaya kalkıyor. Ekonomide zorluklar var. Hepsini çözecek olan Sayın Doğu Perinçek’tir. Milli güvenliğimizin ve toprak bütünlüğümüzün sağlamlaştırılması için, üreticilerin baş tacı edilmesi için imzalar Doğu Perinçek’e. Haydi Balıkesir! Bütün vatandaşlarımızı nüfus cüzdanlarıyla beraber bağlı bulundukları seçim kurullarına giderek Doğu Perinçek için imza vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu