Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Ara Yollara BETON BARİYER

Dursunbey Belediyesi alınan tedbirler çerçevesinde Bursa ve Kütahya’ya sınır olan köyler arasındaki orman içinden geçen ara yollara beton bariyerler koydu.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Covid-19 (koronavirüs) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin ilçede hassasiyet ile uygulandığını ifade ederek “bildiğiniz gibi kırsaldaki bazı mahallelerimiz Bursa ve Kütahya ile sınır komşusu. Ana yollarda emniyet mensuplarımızın sabit kontrolleri olmakla birlikte bu sınır mahalleler arasında ormandan geçen ara yollarda var. Jandarma o bölgelerde devriye geziyor elbette. Ama biz de ilave tedbir açısından o yollara beton bariyer koyduk” dedi.

Bahçavan, gerek Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan bilim kurulu, gerekse bu konuda uzman olan kişilerin, salgının yayılmaması için çıkarılan tedbirlere uyulmasının hayati olduğuna işaret ederek, “bu salgını yenmenin en önemli yolu vatandaşlarımızın evde kalmaları ve hareket kısıtlamaları. Bizlerde yerel yönetim olarak Kaymakamlığımız ile koordineli bir şekilde bu tedbirlerin uygulanması ve bu tedbirlerden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için canla başla çalışıyoruz. Bu mücadeleden de alnımız ak çıkacağız. Çünkü biz basireti olan güçlü bir milletiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu