Gündemİlçe Haberleri

DURSUNBEY’DE ÇİFTÇİLER BAYRAM EDECEK

Dursunbey’de Kavacık Bölgesi’nde bulunan İsa Deresi üzerinde inşa edilen Kavacık Göleti inşaat çalışmaları tamamlandı. Müjdeyi veren Başkan Bahçavan, “Çiftçi kardeşlerimiz bu haberi umutla bekliyordu” dedi.

Dursunbey’in Kavacık bölgesinde İsa deresi üzerinde inşa edilen Kavacık Göleti çalışmaları tamamlandı. Homojen kil dolgu tipinde olan göletin temelden yüksekliği ise 29 metre. Rezervuarında depolanan 780.000 m3 su ile toplamda 1790 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayacak olan gölet en çok Dursunbeyli çiftçileri mutlu edek.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Göletteki inşaat çalışmalarının tamamlandığı müjdesini veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “Kavacık bölgemizde bulunan İsa deresi üzerinde inşa edilen Kavacık Göleti inşaatı çalışmaları tamamlandı. Homojen kil dolgu tipinde olan göletimizin temelden yüksekliği 29 metredir. Rezervuarında depolanan 780.000 m3 su ile toplamda 1790 dekar tarım arazisinin sulanmasına hizmet edecektir. Çiftçi kardeşlerimizin umutla beklediği Kavacık Göleti’ nin sulama inşaatı çalışmaları ise devam etmektedir. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu