Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçenin geleceği için kritik bir adım atıyor. Bahçavan, kentsel dönüşüm sürecinin başlatılacağını açıkladı.

Dursunbey’de Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Dursunbeyde Kentsel Donusum Basliyor
Dursunbey’De Kentsel Dönüşüm Başlıyor

“Kentsel dönüşüm süreci başlatacağız”

Deprem yönetmeliği doğrultusunda hareket eden Bahçavan, ilçenin deprem riskini azaltmayı hedefliyor. Bahçavan, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşerilerim, deprem yönetmeliği doğrultusunda ülkemiz ve ilimiz genelinde deprem master planları ve çeşitli tedbirlere ilişkin birçok planlama ve proje hazırlanmıştır. Bu çalışmalar ışığında ilçemizde gönüllülük esasına dayalı kentsel dönüşüm süreci başlatacağız” dedi.

Dursunbeyde Kentsel Donusum Basliyor 2

“Yaşanabilir bir Dursunbey için çalışacağız”

Kentsel dönüşümün, ilçenin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Bahçavan, vatandaşların desteğini beklediklerini dile getirdi. Bahçavan, “Bu süreçte sizlerin de desteğiyle, daha güvenli ve yaşanabilir bir Dursunbey için çalışacağız” şeklinde konuştu. Kentsel dönüşüm sürecinin, ilçenin mimari yapısını güçlendireceğini ve depreme dayanıklı binaların inşa edilmesini sağlayacağını belirten Bahçavan, vatandaşların güvenliği için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Haber: Bülten

Dursunbey’e Uydu Kent Geliyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu