Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Edremit Yeni Hükümet Konağı

Edremit Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Sona Eriyor. Edremit ilçemizde eğitim, sağlık, güvenlik ve kamu hizmetleri başta olmak üzere ilçede ihtiyaç duyulan önemli kamu yatırımları bir bir hayata geçiriliyor.

 

İlçemizde kamu hizmetlerin tek noktadan sunulması açısından ihtiyaç duyulan önemli yatırımlardan biridir. Bununla birlikte İçişleri Bakanlığımızca yatırım programına alındı. Dahası iki yıl önce yapımına başlanan Yeni Edremit Hükümet Konağı inşaatı önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

 

Konak

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, bu kapsamda devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceliyor. Dahası %80 fiziki gerçekleşme oranına ulaşan inşaat çalışmalarını ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Ayrıca yetkililerden bilgiler aldı.

 

Edremit Konagi

İlçemizde kamu hizmetleri tek noktadan sunuldu. Vatandaşların hizmete kolay erişiminin ve ulaşımının sağlanabildiği, yeterli hizmet alanlarına sahip ve modern ortamlardan oluşmakta. Dahası Kaymakam Odabaş, özgün bir mimari ile hayata geçti. Ayrıca yeni Edremit hükümet konağı yatırımının vatandaşın sağlıklı ve hızlı hizmet alması bakımından büyük önem taşıdığını belirtti.

Hukumet Konagi

Kaymakam Odabaş; “İlçemizde resmi kurumların hizmetlerinin tek adresten yürütülmesi amaçlandı. Edremit’te yeni hükümet konağı yapım işinde sona yaklaşılmaktadır. İnşallah kısa sürede geçici kabulünü yaparak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Edremit’e değer katacağına inandığımız bu önemli yatırımı ilçemize kazandırmak için çalışmaları yakından takip etmekteyiz. İsteğimiz ve tüm gayretimiz Edremit’ e yakışır. Dahası önemli kamu yatırımlarının hayata geçirilmesini ve buraların vatandaşımıza en iyi hizmetin verildiği mekânlar haline gelmesini  sağlamaktır. “ dedi

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu