GündemSiyaset

“ENSAR AYTEKİN’DEN TAŞRA CEVABI”

Geçtiğimiz gün bir TV programında CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye Balıkesir ve Necati Eğitim Fakültesi için taşra diyen Nagehan Alçı’ya, CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin sosyal medya hesabından cevap verdi. Cevabında Balıkesir’in değerlerini hatırlatıp, genel duruma dikkat çeken Aytekin’in cevabı kısa sürede hızla paylaşıma sokuldu.

İşte o cevap: “Taşraya” Dair ! Evet taşrayız hanımefendi…Aramızda banka kredisiyle yalı alabilecek biri yok maalesef. Boğaz gören villalarda buzlu viski içecek kadar para kazanamadık. Evet, taşrayız hanımefendi…Evinizde çocuklarınıza verdiğiniz katkısız süt ürünlerinin üretildiği bir taşrayız. O kadar taşrayız ki bu ürünlerin üretildiği tesislerin sahipleri avuçlarınız patlarcasına alkışladığınız yalakalık yapmak için her şeyi mubah gördüğünüz iktidarın yarattığı krize dayanamayıp tek tek kapatıyor. Evet hanımefendi taşrayız.

TOSTUMUZ VAR İÇMEYE AYRANIMIZ VAR İÇMEYE

Tostumuz var yemeye ayranımız var içmeye. Keşke sizin de olsaydı. Taşrayız hanımefendi evet. Ve biz bu taşrada koy enstitüleri yarattık, Entegre tesisler kurduk. Şeker fabrikalarıyla ilerledik. Üçünü de desteklediğiniz iktidar ve onun selefleri düşman bildi. Biliriz ki Anadolu’ya kinlisiniz.Zira ne bir gün bir derde melhem oldunuz ne de bu insanları gördünüz. Koskoca ilçeleri köye çeviren fikri anlamda papağanlığını yaptığınız iktidardır. Bu taşrada Seyit Onbaşı vardır, Kurtdereliler vardır, Sabahattin Ali’ler vardır. Bu taşrada İstanbul’u fetheden gemileri yapan Tahtacı Türkmenleri vardır.Bu taşrada Kuvayı milliye vardır.Bu toprakların mayasında zulme karşı direnmek vardır.Ve bu taşranın, en güzel yönü hanımefendi, iki deniz arasında nice kimliği topraklarında kardeşçe yaşatmak vardır.O yüzden, bir Balikesir sevdalısı olarak Anadolu’nun bu güzel kentindeki dayanışma duygusunu hatırlattığınız için size teşekkür ederim.Artık tamam hanımefendi, sizi büyük çaresizliğinizle başbaşa bırakıyor şaibeli bankadan çekip satın aldığınız villanizda size mutluluklar diliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu