Gündemİlçe Haberleri

Erdek’te Turizm Haftası Coşkusu

Renkli Program ve Panel İle Kutlandı

Erdek’te Turizm Haftası Coşkusu

Renkli Program ve Panel İle Kutlandı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında renkli bir program gerçekleştirildi. Ali Haydar Sarı Sahil Bandı’nda saat 12.00’de başlayan program, kortej eşliğinde hareket ederek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ulaştı. Burada, yöresel yemekler ve zeytinin sunulduğu stantları gezildi.

Erdekte Turizm Haftasi Coskusu 1

Ardından konferans salonunda düzenlenen programa, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Programın devamında ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tercanlıoğlu’nun ‘Kyzikos’ ve Doç. Melahat Saçılık’ın ‘Gastronomi’ konulu sunumları gerçekleştirildi.

Sunumların ardından ‘Sürdürülebilir Turizm ve Turizmin Canlandırılması’ başlıklı panel düzenlendi. Panelde, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksekokulu’ndan Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Zahid Ecevit, Doktor Öğretim Üyesi Aytaç Toptaş, Öğretim Görevlisi Özlem Atasoy ve Doç. Melahat Saçılık konuşmacı olarak yer aldı.

Erdekte Turizm Haftasi Coskusu 2

Etkinliğe Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ufuk Kartalkayası, Belediye Başkanı Burhan Karışık, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Google Dünya Günü’nü Farklı Bir Tasarımla Kutladı

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu