SiyasetTürkiye Gündemi

Erdoğan’ın Vizyonu: Türkiye’nin Geleceğini Şekillendiren Kadınlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı'nda konuştu.

Erdoğan’ın Vizyonu: Türkiye’nin Geleceğini Şekillendiren Kadınlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Güçlenen, Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Programı’nda konuştu. Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen programa katılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bu programda olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Programda yaptığı konuşmada, Filistin ve Gazze’deki kadınlara selam göndererek başlayan Erdoğan, tüm emekçi, mazlum ve mağdur kadınları selamladı ve şehitlerin ailelerine sabır diledi. Türkiye’nin dört bir yanındaki kadınlara teşekkürlerini sunan Erdoğan, kadınların siyasetteki rolünü ve seçimlere olan ilgilerini vurguladı. Ayrıca, kadınların her gün değerli olduğunu ve sadece 8 Mart değil, yılın diğer günlerinde de önemli olduklarını belirtti.

Erdoğan, güçlü ailenin Türkiye’nin bekası ve geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, kadınların hakları konusundaki mücadeleyi desteklediklerini ifade etti. Başörtüsüne özgürlük ve kadın hakları konularında yapılan çalışmalara değinen Erdoğan, Türkiye’nin kadın hakları konusundaki ilerlemelerini övdü ve 28 Şubat dönemindeki zorluklara rağmen kadın temsil oranının arttığını ve istihdamdaki kadın sayısının arttığını belirtti.

 

AA

Balıkesir’de Mübadil Torunları 100. Yıl Buluşmasına Hazırlanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu