Gündemİlçe Haberleri

Fırın Sahibinden Toplumsal Projeye Destek

Burhaniye ilçesinde 10 yıldan beri fırın işletmeciliği yapan Mesut Gözaydın, ekonomik zorluk içindeki vatandaşları sevindirmek amacıyla askıda ekmek uygulamasını sürdürüyor.

Fırın Sahibinden Toplumsal Projeye Destek

Firin Sahibinden Toplumsal Projeye Destek 1

Fırın Sahibi Mesut Gözaydın, Ekmeği 7,5 Liradan Satıyor

Mesut Gözaydın, ilçede 10 liraya satılan ekmeği 7,5 liradan satmaya devam ediyor. Dar gelirli vatandaşlara destek oluyor. Fırın işletmecisi, 250 gram ekmeğin 10 lira olarak satılmaya başlandığı dönemde, fiyatlarını düşük tutarak ilgi çekiyor.

Askıda Ekmek Uygulaması Toplumsal Bir Projeye Dönüştü

10 yıldır fırın işletmeciliği yaptığını belirten Gözaydın, askıda ekmek uygulamasının toplumsal bir projeye dönüştüğünü ifade etti. Maliyet artışlarına rağmen ekmeği uygun fiyatla satmaya devam etme kararı alarak, hem kış mevsimi hem de ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor durumda olan vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Fırın Sahibinden Teşekkür

Askıda ekmek uygulamasına destek verenler arasında polis emeklisi Fuat Dalgıç da yer alıyor. Dalgıç, fırın sahibine teşekkür ederek, “Ekmek başka yerde 10 lira, burada 7,5 lira. Askıda ekmeği de var. Güzel, iyi bir yöntem. Herkes buraya yardımcı olursa garibanlar faydalanır. Çok iyi bir şey. İlçemizde güzel bir uygulama” dedi.

Gözaydın: “Her İki Taraftan da Vatandaşlara Destek Olmaya Çalışıyoruz”:

Mesut Gözaydın, 10 yıldır sürdürdükleri askıda ekmek uygulamasını, ekonomik zorluklar nedeniyle artan maliyetlere rağmen devam ettireceklerini belirtti. Kış mevsimi dolayısıyla hem mevsimsel zorluklarla mücadele eden halka destek olmayı hem de ekmek parası olmayan dar gelirli vatandaşlara yardım eli uzatmayı amaçladıklarını söyledi. Gözaydın, “Her iki taraftan da vatandaşlara bir nebze eğer hayrımız dokunduysa, faydamız dokunduysa ne mutlu bize” dedi.

Haber: İHA

Ekmekte Hem Gramaj Hem Fiyat Arttı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu