Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Gazi Osman Paşa Mahallesi’ne Değer Katan Yatırım

Balıkesir Gaziosman Paşa Mahallesi muhtarı Şinasi Çağlı mahallesinin son yıllarda gelişim gösterdiğini söyledi. Ayrıca, 4 dönemdir muhtarlık yaptığını ifade eden Çağlı, eğitim konusunda önemli bir mahalleyiz” dedi. Toki konutları ile mahallesinin ayrı bir değer kazandığını ifade etti.

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi’ne Değer Katan Yatırım

1

Çağlı, MERHABA’ya yaptığı konuşmasında “Gelişmekte olan bir mahalleyiz. Mahallemizde ilköğretim ve lisemiz var fakat ortaokul yok. Ortaokul Yıldız Mahallesi’nde var. Yani kısacası eğitim açısından önemli bir mahalleyiz. Mahallemizde ayrıca bir kütüphanemiz mevcut. Mahallemiz de genellikçe çalışan kesim fazla” şeklinde konuştu.

 

Balikesir 2

Mahalle ile ilgili bir problem olduğunda sorunlarının Belediyeler tarafından çözüldüğünü de ifade eden Şinasi Çağlı, “Mahallemde bir problem yaşandığında sağ olsun  hemen belediye ekipleri çözüyor. Tek problemimiz mahallenin eski bir mahalle olması . Ayrıca, muhtar Çağlı mahallesine bir spor kulübü kazandırdıklarını belirtti. Gaziosmanpaşa Spor Kulübümüz var dedi.

Mahalle de yaşanan trafik yoğunluğu ile ilgili çalışmalara da değinen muhtar Şinasi Çağlı, “Büyükşehir Belediyesi burada çevre yolu yaptı. Araç yoğunluğu fazlaydı ve bu sorun yeni yapılan organizeye giden çevreyolu sayesinde çözüme ulaştı. Öte yandan mahalleme TOKİ konutları da yapılmaya başlanınca buraların değerinde bir artış oldu. 2004 yılında bütün sokaklar asfalt gördü. Yeşil alanların değerlendirilmesi sağlandı. Birkaç tane daha yeni yerlerde yeşil alanlar kazandırılacak. Ayrıca yeni TOKİ binaları yapıldı mahallenin üst tarafına. 580 konutluk bir yer oldu. “şeklinde konuştu.

 Alper Çobanoğlu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu