Gündem

GELECEĞE DEĞER KATTILAR

Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül Belediyesi  ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ‘Geleceğimize Değer Veriyoruz’ adlı etkinlik NEF Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

 

BENGİ projesi kapsamında Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül Üniversitesi ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Yunus Emre Ortaokulu ve Karamanlar Ortaokulu tarafından ‘Geleceğimize Değer Veriyoruz’ konulu etkinlik düzenlendi. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü öğrencileri ve Ortaokul öğrencileri işbirliğinde sunumlar yapıldı.

Tarihe Kısa Bir Bakış

Yunus Emre Ortaokulu v Karamanlar Ortaokulu öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte BAUN Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından  açılışta kısa bir müzik dinletisi sunuldu. Çanakkale Destanı’nın anlatıldığı etkinlikte, Çanakkale Savaşı’ndan anekdotlar anlatıldı. Yunus Emre Ortaokulu ve Karamanlar Ortaokulu öğrencilerinin yaptıkları okullarında hazırladıkları slaytların gösterilmesinin ardından Projede emeği geçenlere sertifikaları NEF Dekanı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen tarafından verildi. Merhaba Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu