GündemBakımBalıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Gigi Hadid’in Favori 8 Makyajı

Gigi Hadid’in Favori 8 Makyajı : Ünlü model Gigi Hadid’in güzellik trendlerine yön veren en güncel makyajlarını inceledik. Gigi Hadid sadece kırmızı halı ve sokak stiliyle değil güzellik portreleriyle de ön planda.

 

Gigi Hadid’in Favori 8 Makyajı

2 93

1-Pembenin en tatlı tonlarıyla hazırlanmış bu makyajda Gigi’nin cildi içten gelen bir ışıltıyla parlıyor. Barbiecore trendinin günlük makyaja kusursuz bir şekilde uyarlanışı…

 

Z 3

2- Gigi Hadid’in karamel ruju süper modelin imzaları arasında. Gigi’nin minimal bir eyeliner ile birleştirdiği bu görünüm her günü kurtaracak joker bir makyaj olabilir.

 

B 42

3- Bronz, canlı ve enerjik bir portre için Gigi Hadid’in bu makyajını ilham panonuza ekleyebilirsiniz. Bronzlaştırıcıyla harmanlannmış parlak bitişli allık, görünümün püf noktası.

 

45 2

4-Gigi’de yaz ayları yaklaştıkça rorange’ın büyüsüne kapılan isimlerden. Yoğun bir allıkla buluşan kırmızı ruj, daha genç ve oyuncu bir hava yakalamış.

 

756

5-Sezonun favorileri arasında olan clean girl makyajı, Gigi’nin de favorilerinden. Allığı ve farını aynı tonlardan seçen güzel model, daha ahenkli bir sonuç elde etmiş.

 

765

6-Kırmızıya daha evcil bir alternatif arıyorsanız Gigi gibi mercan renk paletini deneyimleyebilirsiniz. Bu sıcak renk, genç modelin bakışlarındaki aydınlık farla daha taze bir görünüme bürünüyor.

 

7-Açık ve pastel tonlardaki eyeliner’lar yaz aylarının favorilerinden olmaya aday. Gigi’nin keskin beyaz liner’ı parti makyajı için denenecekler listemizde.

8-Gigi’nin karamel imzasına daha taze bir dokunuş yapmak isterseniz, Voguse bu serisinde;  bu nude dudakları minimal bir cilt makyajı ve ıslak bitişli farla birleştirebileceğinizi öneriyor.

 

Gigi Hadid İpuçları:

Gigi Hadid her zaman yüz temizleme mendillerini yanında bulunduruyor, ne zaman makyaj yapacağınız veya makyajınızı temizleyeceğiniz belli olmaz. Siz siz olun, çantanızda mutlaka temizleme mendili bulundurun. Gigi Hadid, kaliteli bir dudak peeling’i kullanmanın dudakların yenilenmesinde ve yumuşak bir yapıya sahip olmasında etkili olduğunu düşünüyor.

Eğer makyajdan kaçabileceğiniz zamanlar ve yerler varsa, kaçın! Gigi Hadid’e göre özellikle yazın ve plajda makyaj kesinlikle yapmamalısınız. Makyajla yorulan cildinize dinlenmesi ve kendisini yenilemesi için fırsatlar yaratmalısınız.

 

Gazetemerhaba

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu