Gündemİlçe Haberleri

Gömeç Sahilinde Yol Sorunu Çözülüyor

Gömeç Sahilinde Yol Sorunu Çözülüyor

Gömeç İlçesi sahil kesiminde bulunan Derkent Tatil Sitesi ve Artur Tatil Sitesi arasında kalan sahil yolu sorunu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Alt Yapı Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde çözüme kavuştu.

ÇÖZÜME KAVUŞTU

Gömeç İlçesi sahil kesiminde bulunan Derkent Tatil Sitesi ve Artur Tatil Sitesi arasında kalan sahil yolu sorunu İlçe Belediye Başkanı Mehmet Irem Himam ve Gömeç AK Parti İlçe Başkanı Eşref Uslu’ nun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Alt Yapı Daire Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler neticesinde çözüme kavuştu.

ALANDA İNCELEDİLER

Hafta başında alan düzenlemesine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye personelleri yolu en kısa sürede tamamlamak ve hizmete açmak için aralıksız çalışıyor. Çalışmaların sürüdüğü ziyarete giden Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam; Ak Parti İlçe Başkanı Eşref Uslu ve İlçe Fen İşleri Müdürü Emine Sucu ile birlikte Büyükşehir Belediye personellerinden konu çalışmalarının detayları ile ilgili bilgi alarak alan değerlendirmelerinde bulundular.

“AMAÇ GÖMEÇ’E İYİ HİZMET”

Konu ile ilgili olarak İlçe Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ” Yıllardır mağduriyetlerini dile getiren sahildeki vatandaşlarımızın dertlerine çare üretmek için verdiğimiz uğraşın karşılığını aldık. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile yaptığımız görüşmeler ve Ak Parti İlçe Başkanı Eşref Uslu’ nun katkılarıyla başlayan sahil yolu asfalt çalışması tamamlandığında Derkent sahil yolu girişi ve Ar-Tur Tatil sitesi arasında kalan yolumuz sıcak asfalt ile kaplanarak en kısa sürede hizmete açacağız. Amaç Gömeç’ e hep birlikte en iyi hizmeti verebilmek. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ak Parti İlçe Başkanı ve önceki dönem Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu’ ya da teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu