Spor

Halkbank’ta Dünya Kulüpler Şampiyonası Heyecanı

CEV Şampiyonlar Ligi 3'üncüsü Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası’na katılım sağlayacak.

Başkent ekibinden açıklama geldi. Gelen açıklamaya göre, organizasyonda yarışacak tek erkek Türk takımı olan Halkbank, 6-10 Aralık tarihlerinde B Grubu’nda Japonya’nın Suntory Sunbirds ve Brezilya’nın Sada Cruzeiro ekipleriyle mücadele edecek.

Halkbank'ta Dünya Kulüpler Şampiyonası Heyecanı
Halkbank’Ta Dünya Kulüpler Şampiyonası Heyecanı

Halkbank’ta Dünya Kulüpler Şampiyonası Heyecanı

Halkbank Grup Karşılaşmaları Olacak

Şampiyonada A Grubu’nda ise Ahmedabad Defenders (Hindistan), Sir Sicoma Perugia (İtalya) ve Itambe Minas (Brezilya) yer alıyor. Halkbank’ın grup karşılaşmalarını 6 ve 8 Aralıkta TSİ 12.00’de sırasıyla Suntory Sunbirds ve Sada Cruzeiro Volei ile yapacak.

Halkbank'ta Dünya Kulüpler Şampiyonası Heyecanı
Halkbank’Ta Dünya Kulüpler Şampiyonası Heyecanı

“Finale Gitmek İstiyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fransız smaçör Earvin Ngapetn, açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda finale gitmek istediklerini ifade etti. Ardından, grupta güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını kaydetti. Devamında, “Engelleri aşacağımıza inanıyoruz. Tüm takımlara saygı duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dünya Kulüpler Şampiyonası

Turnuvada altı takım üçerli iki grupta 3 gün yarışacak. Grup maçlarının ardından her gruptaki en iyi iki takım yarı finale yükselecek. A Grubu birincisi, B Grubu’nun ikincisi, B Grubu’nun birincisi de A Grubu ikincisi ile yarı final maçı oynayacak. Finalistler organizasyonun 5. gününde Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu için karşılaşacak.

Balıkesir’de Tarihi Anlar: 2023 Plaj Voleybolu Avrupa Kupası

Haber: AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu