sinemaGündem

‘Hamnet’ ile Paul Mescal Beyazperde’de Buluşuyor

Oscar'lı yönetmen Chloé Zhao'nun yeni filmi "Hamnet"te, son zamanların yükselen genç yıldızı Paul Mescal, ünlü yazar William Shakespeare'in hayatına odaklanacak.

‘Hamnet’ ile Paul Mescal Beyazperde’de Buluşuyor

Oscar’lı yönetmen Chloé Zhao’nun yeni filmi “Hamnet”te, son zamanların yükselen genç yıldızı Paul Mescal, ünlü yazar William Shakespeare’in hayatına odaklanacak. Film, Maggie O’Farrell tarafından yazılan ve 2020’de yayımlanan “Hamnet” romanından uyarlanacak. Shakespeare’in oğlunun erken yaşta kaybı ve ünlü eser Hamlet’in yazım sürecine odaklanacak olan yapım, geçen yıl sahnede büyük ilgi gören romanın beyazperde uyarlaması olacak.

Filmde Paul Mescal’a Jessie Buckley eşlik edecek ve Buckley, Shakespeare’in eşi Agnes Shakespeare’i canlandıracak. Oscar adayı iki başarılı oyuncunun Chloe Zhao ile bir araya gelmesi, projeye olan ilgiyi artırıyor. Filmde yer alacak diğer oyuncular henüz açıklanmış değil.

Paul Mescal, Vogue ile yaptığı bir röportajda bu yeni rolü için duyduğu heyecanı paylaştı. “Hamnet gerçekten yıkıcı. Sabırsızlanıyorum. Eğer kendimin daha genç bir versiyonuna bunun bu yıl olacağını söyleseydim buna inanmazdım. Açıkçası Jessie’yle daha önce bir filmde oynamıştım ama birlikte ekranı veya çalışma sürecini hiç paylaşmamıştık. Bence o günümüzün en iyilerinden biri. Ve Chloé, birlikte hareket etmek ve bu karakterlerin kafasına girmek için sabırsızlandığım biri.” dedi.

'Hamnet' Ile Paul Mescal Beyazperde'De Buluşuyor

Mescal, “Normal People” ve “Aftersun” gibi projelerle dikkat çektikten sonra, Ridley Scott’ın “Gladiator 2” filminde başrolü üstleniyor. Ayrıca Richard Linklater’ın “Merrily We Roll Along” uyarlamasında Franklin Shepard rolünü üstlenecek olan genç oyuncunun önünde yoğun bir proje dönemi bulunuyor.

Haber: Bülten

Michael Jackson Filminin İlk Görüntüsü Geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu