sinemaGündem

Michael Jackson Filminin İlk Görüntüsü Geldi

Michael Jackson'ın Hayatını Anlatacak Filmde Heyecan Dorukta: İlk Kare Paylaşıldı!

Michael Jackson Filminin İlk Görüntüsü Geldi

“Popun Kralı” Michael Jackson’ın yaşamını konu alan biyografi filmi için geri sayım başladı. 18 Nisan 2025’te vizyona girecek olan “Michael” adlı film, yönetmen Antoine Fuqua’nın kamera arkasında olduğu bir yapıma dönüşüyor. Film, Michael Jackson’ı canlandıracak isim ve projeden ilk kare ile merak uyandırıyor.

Yeğen Jaafar Jackson, Amcasının Ayak İzlerini Takip Ediyor!

Filmde Michael Jackson’ı canlandıracak isim olarak belirlenen Jaafar Jackson, sosyal medya üzerinden “Amcam Michael’ın hikayesini ekrana taşımaktan onur duyuyorum. Dünya çapındaki tüm hayranlarla yakında görüşmek üzere” ifadeleriyle projedeki rolünü heyecanla duyurdu. Dans ederken görüldüğü ilk kare, Jaafar Jackson’ın amcasının enerjisini başarıyla yansıttığını gösteriyor.

Çocukluk Yıllarını Canlandıracak İsim Belli Oldu!

Michael Jackson’ın çocukluk yıllarını canlandıracak isim ise 9 yaşındaki Juliano Krue Valdi oldu. Genç yetenek, “Jackson 5” dönemine ait sahnelerde rol alacak.

Michael Jackson Hayranları Büyük Bir Heyecanla Bekliyor!

18 Nisan 2025’te vizyona girecek olan “Michael,” pop ikonunun hayatına dair detayları gözler önüne serecek. Film, Michael Jackson hayranlarını sanatçının ikonik yaşamına tanıklık etmeye davet ediyor.

Michael Jackson Filminin İlk Görüntüsü Geldi

 

Bülten

Genç Yeteneklerin Orkestrası Edremit’te Yankılanacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu